ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 2025: Μοναδική ευκαιρία προβολής για εκθέτες και επιχειρήσεις στη Μαρίνα Αγίας Νάπας

Η Κύπρος ετοιμάζεται να φιλοξενήσει για πρώτη φορά το Διεθνές Φεστιβάλ Θαλάσσιου Τουρισμού (International Sea Tourism Festival – ISTF), μια από τις κορυφαίες διεθνείς διοργανώσεις του κλάδου.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στη Μαρίνα Αγίας Νάπας, από τις 25 έως τις 28 Οκτωβρίου 2025, σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Ναυτιλίας και την BoatsAdvisor Hub & Events, υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας. Το ISTF 2025 φιλοδοξεί να αναδείξει την Κύπρο –και ιδιαίτερα την ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου– ως έναν από τους σημαντικότερους προορισμούς θαλάσσιου τουρισμού στην Ανατολική Μεσόγειο. Στόχος του είναι η δημιουργία ενός δυναμικού δικτύου γνώσης, συνεργασίας και εμπορικών ευκαιριών στο πλαίσιο της Γαλάζιας Ανάπτυξης.

Για τους εκθέτες, το φεστιβάλ αποτελεί εξαιρετική πλατφόρμα προβολής, προσφέροντας τη δυνατότητα παρουσίασης σκαφών, ναυτικού εξοπλισμού, καινοτόμων υπηρεσιών, τουριστικών πακέτων και βιώσιμων λύσεων στον τομέα του θαλάσσιου τουρισμού. Η συμμετοχή τους θα τους φέρει σε άμεση επαφή με χιλιάδες επισκέπτες, επαγγελματίες και decision makers, ενισχύοντας τη διεθνή τους παρουσία και διευρύνοντας τις εμπορικές συνεργασίες.

Στα σημαντικότερα σημεία του φεστιβάλ ξεχωρίζουν οι δυναμικές δοκιμές σκαφών στη θάλασσα, που θα προσφέρουν άμεση εμπειρία τόσο στους επισκέπτες όσο και σε πιθανούς αγοραστές. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί η ειδική ενότητα «Γαλάζιοι Ορίζοντες», αφιερωμένη στις προοπτικές ανάπτυξης του θαλάσσιου τουρισμού, ενώ στο πλαίσιο του προγράμματος θα διεξαχθεί και το Συνέδριο Θαλάσσιου Τουρισμού και Ανάπτυξης, με τη συμμετοχή φορέων, κυβερνητικών αρχών και επιχειρήσεων από την Κύπρο και το εξωτερικό.

Για περισσότερες πληροφορίες και δυνατότητες συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την επίσημη ιστοσελίδα του φεστιβάλ https://seatourismfestival.com/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΛΑΡΝΑΚΑ: Φορτηγό με τσιμεντένιους σωλήνες επιχειρεί επικίνδυνο ελιγμό – «Ήταν ασφαλισμένο το φορτίο;»

Ερωτήματα προκαλεί η εικόνα του βαρέως φορτηγού, καθώς από...

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΜΗΛΑΡΗΣ: Από τον Άγιο Γεώργιο Κερύνειας στην κορυφή της Αμερικής – Η μεγάλη τιμητική διάκριση στη Νέα Υόρκη

Μια ξεχωριστή τιμητική διάκριση θα απονεμηθεί στον Σταύρο Α....

ΠΥΚΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Καθυστερήσεις στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας–Λεμεσού

Εικόνα έντονης κυκλοφοριακής συμφόρησης καταγράφεται στους δρόμους της Κύπρου,...

ΕΤΕΑ: «Σήμερα θα τη βρούμε» – Η συγκλονιστική εξομολόγηση όσων έψαχναν για 8 ημέρες την 75χρονη Τούλλα

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρετούν την 75χρονη Ερατώ Αθανασίου,...

Topics

ΠΥΚΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Καθυστερήσεις στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας–Λεμεσού

Εικόνα έντονης κυκλοφοριακής συμφόρησης καταγράφεται στους δρόμους της Κύπρου,...

ΕΤΕΑ: «Σήμερα θα τη βρούμε» – Η συγκλονιστική εξομολόγηση όσων έψαχναν για 8 ημέρες την 75χρονη Τούλλα

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρετούν την 75χρονη Ερατώ Αθανασίου,...

Η Primetel Platinum Χορηγός του Cyprus 3on3 για 4η Συνεχή Χρονιά

Η Primetel, ως διαχρονικός υποστηρικτής του κυπριακού αθλητισμού, δηλώνει...

Related Articles

Popular Categories