fbpx
29.8 C
Nicosia
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Nύχτες Καλοκαιριού 2023-Δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Nύχτες Καλοκαιριού 2023-Δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις

-

Ο Δήμος Λευκωσίας παρουσιάζει τις Νύχτες Καλοκαιριού 2023 με δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις που δεν πρέπει να χάσετε.

Παραδοσιακή μουσική της Κύπρου & τραγούδια καταξιωμένων Κύπριων συνθετών με τον Μιχάλη Ττερλικκά και τη μουσική του παρέα «ΜΟΥΣΑ» θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Ιουλίου στις 20.30 στην Πλατεία Παλλουριώτισσας. Πρόκειται για μια βραδιά παραδοσιακής μουσικής και τραγούδια καταξιωμένων κυπρίων συνθετών, με το Μιχάλη Ττερλικκά και τη μουσική του παρέα «Μούσα».

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παραδοσιακά τραγούδια της Κύπρου, επιλεγμένα με τρόπο που να καλύπτει όλο το φάσμα της παραδοσιακής μας μουσικής καθώς και τραγούδια καταξιωμένων κύπριων συνθετών και ποιητών. Στόχος είναι μια εναλλακτική πρόταση ποιοτικής ψυχαγωγίας. Ψυχαγωγίας που προσφέρει ταυτόχρονα μέσα από το τραγούδι πληροφορίες για τον τρόπο ζωής, τα ήθη και τις αξίες των προηγούμενων γενιών, που μπορούν να αποτελέσουν το προζύμι για το κτίσιμο της σημερινής μας τραυματισμένης ταυτότητας.

Το Θεατρικό Δρώμενο για την έμφυλη βία «Her Story» θα ανεβεί την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023 στις 20:00 στην Πλατεία Φανερωμένης. Το πρόγραμμα «Her Story», εφαρμόζεται από το Συμβουλευτικό Κέντρο Στήριξης της Οικογένειας, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης (European Solidarity Corps) και στηρίζεται από τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για το θέμα της έμφυλης βίας.

Η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

Για πληροφορίες: www.nicosia.org.cy
Ακολουθείστε μας στο facebook και instangram: www.facebook.com / NicosiaMunicipality.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: