16.4 C
Nicosia
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Aναστολή εξυπηρέτησης του κοινού-Ποιος είναι ο λόγος

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Aναστολή εξυπηρέτησης του κοινού-Ποιος είναι ο λόγος

-

Ο Δήμος Λευκωσίας ανακοίνωσε ότι η εξυπηρέτηση του κοινού θα ανασταλεί προσωρινά για δύο εβδομάδες περίπου.

Η προσωρινή αναστολή θα γίνει από την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024 και θα συνεχιστεί μέχρι την 1η Ιουλίου 2024. Ο λόγος είναι λόγω σημαντικών εργασιών που αφορούν τη μεταφορά των δημοτικών υπηρεσιών, στο πλαίσιο της γενικότερης μεταρρύθμισης που επιχειρείται.

Σκοπός αυτής της μεταρρύθμισης είναι η διασφάλιση της ομαλής συνέχειας και της βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών. Η απόφαση αυτή λαμβάνεται με στόχο να αποφευχθούν μελλοντικά προβλήματα και να ενισχυθεί η αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών προς τους πολίτες. Οι πολίτες που εξαρτώνται από τις υπηρεσίες του Δήμου για καθημερινές ανάγκες, όπως η έκδοση πιστοποιητικών, η υποβολή αιτήσεων ή η λήψη πληροφοριών, θα επηρεαστούν άμεσα. Οι υπηρεσίες αυτές θα αναβληθούν ή θα καθυστερήσουν μέχρι την επανέναρξη της εξυπηρέτησης.

Η απόφαση του Δήμου Λευκωσίας να αναστείλει την εξυπηρέτηση του κοινού για δύο εβδομάδες ενδέχεται να προκαλέσει προσωρινές δυσκολίες και ταλαιπωρία για τους πολίτες. Ωστόσο, αυτή η ενέργεια είναι απαραίτητη για τη μακροπρόθεσμη βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών του Δήμου. Οι πολίτες καλούνται να δείξουν κατανόηση και να επικοινωνούν με τις αρμόδιες υπηρεσίες για οποιαδήποτε επείγουσα ανάγκη.

Για επείγοντα περιστατικά μπορεί το κοινό να επικοινωνεί με το τηλεφωνικό κέντρο 22797000 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: