16.4 C
Nicosia
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ: Πάνω από 60 διαθέσιμα ακίνητα αξίας 10 εκ. ευρώ-(Φώτο)

ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ: Πάνω από 60 διαθέσιμα ακίνητα αξίας 10 εκ. ευρώ-(Φώτο)

-

Πάνω από 60 ακίνητα, συνολικής αξίας σχεδόν €10 εκατομμυρίων, θα προσφερθούν στην ηλεκτρονική δημοπρασία της πλατφόρμας BidX1

Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2024 και ο κατάλογος περιλαμβάνει κατοικίες, διαμερίσματα, εμπορικές μονάδες, γραφειακούς χώρους και οικόπεδα οικιστικής και εμπορικής χρήσης, καθώς και αγροτεμάχια, προσφέροντας επιλογές για επενδυτές και αγοραστές σε διάφορα επίπεδα τιμών.

Ο Γιάννης Καραγιώργης, εκπρόσωπος της BidX1 Κύπρου, δήλωσε ότι η πλατφόρμα προσφέρει πρόσβαση σε μοναδικές επενδυτικές ευκαιρίες, που δεν είναι διαθέσιμες μέσω άλλων καναλιών πώλησης. Επισήμανε επίσης ότι οι διαδικτυακές δημοπρασίες της εταιρείας προσφέρουν διαφάνεια και απλότητα στη διαδικασία απόκτησης ακινήτων.

Ανάμεσα στα ακίνητα που ξεχωρίζουν, περιλαμβάνονται μια κατοικία δύο υπνοδωματίων στο Πισσούρι, Λεμεσό, με αρχική τιμή €125.000, και μια μεζονέτα δύο υπνοδωματίων στην Πέγεια, Πάφο, με αρχική τιμή €120.000. Επίσης, ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα εμπορικά ακίνητα απέναντι από την Πλατεία Ελευθερίας στη Λευκωσία, με αρχικές τιμές €102.000 και €68.000 αντίστοιχα, καθώς και ένα οικόπεδο στη Λακατάμια με τιμή εκκίνησης €175.000.

Η BidX1 καλεί τους ενδιαφερόμενους να εγγραφούν στην πλατφόρμα της για συμμετοχή στη δημοπρασία, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες και open-house ξεναγήσεις είναι διαθέσιμες μέσω της ιστοσελίδας της.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: