22.3 C
Nicosia
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: «Δεν έπρεπε να με προσβάλουν με αυτόν τον τρόπο, να...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: «Δεν έπρεπε να με προσβάλουν με αυτόν τον τρόπο, να μην μου δώσουν το δικαίωμα να παραιτηθώ…»

-

Ενοχλημένος αποχωρεί από το Αστυνομικό Σώμα ο Δημήτρης Δημητρίου, ο οποίος υπηρέτησε για 40 χρόνια. Η ενημέρωσή για την απόφαση ήρθε χθες βράδυ, όταν ο Υπουργός Δικαιοσύνης τον πληροφόρησε για την παύση του, χωρίς να προλάβει να ενημερώσει την οικογένειά του. Έτσι, τα παιδιά του έμαθαν την είδηση από τα μέσα ενημέρωσης, γεγονός που ενίσχυσε την απογοήτευσή του.

Όπως ο ίδιος δήλωσε στο Φιλελεύθερο, ενημερώθηκε για την απόφαση με ένα ξαφνικό τηλεφώνημα από τον Υπουργό Δικαιοσύνης στις 8:10 το βράδυ, όπου του γνωστοποιήθηκε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποφάσισε την παύση τόσο του ίδιου όσο και του Αρχηγού της Αστυνομίας.

Η ενόχλησή του αυξήθηκε όταν αντιλήφθηκε ότι τα παιδιά του έμαθαν για την απομάκρυνσή του από τα μέσα ενημέρωσης, πριν προλάβει ο ίδιος να τους το ανακοινώσει.ς.

«Φεύγω με καθαρή συνείδηση, καθώς υπηρέτησα με αφοσίωση και επαγγελματισμό για περισσότερα από 40 χρόνια, θυσιάζοντας μεγάλο μέρος της προσωπικής μου ζωή. Με απομάκρυναν από τη δουλειά μου με την οποία ταυτίστηκε όλη μου τη ζωή, χωρίς να μου δώσει εξήγηση κανένας. Δεν έπρεπε να με προσβάλουν με αυτόν τον τρόπο, να μην μου δώσουν το δικαίωμα να παραιτηθώ»

Ιδιαίτερα προβληματισμένος, τόνισε ότι δεν ανέμενε ποτέ μια τόσο απότομη αποχώρηση και εξέφρασε την απογοήτευσή του που δεν του δόθηκε το δικαίωμα να παραιτηθεί με αξιοπρέπεια. Επίσης, εξέφρασε το παράπονο ότι δεν του δόθηκε η ευκαιρία να αποχαιρετήσει τους συναδέλφους του, με τους οποίους συνεργάστηκε όλα αυτά τα χρόνια. «Τους ευχαριστώ έστω και τώρα», πρόσθεσε, κλείνοντας τις δηλώσεις του με βαθύ αίσθημα πικρίας για τον τρόπο με τον οποίο τελείωσε η μακρά του πορεία στην Αστυνομία.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: