16.9 C
Nicosia
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΔΕΣΠΟΙΝΑ ΟΛΥΜΠΙΟΥ: ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ (Όλη η συνέντευξη)

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΟΛΥΜΠΙΟΥ: ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ (Όλη η συνέντευξη)

-

Όταν είσαι στην τρυφερή ηλικία των 14 ετών δεν μπορείς εύκολα να εκφράσεις αυτό που σου έχει συμβεί. Όλα ξεκινούν από τη οικογένεια και το πόσο μπορείς να πεις σε κάποιον δικό σου άνθρωπο ότι σε έχουν παρενοχλήσει σεξουαλικά. Ο φόβος ότι δεν θα σε πιστέψουν είναι ορατός και όχι απομακρυσμένος.

Η Κύπρια ερμηνεύτρια μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου T-Live αποκαλύπτοντας πράγματα που βίωσε η ίδια με καλλιτέχνη μεγαλύτερης ηλικίας. «Εγώ το βίωσα δύο φορές δυστυχώς, όταν ήμουν 14 και 19 ετών. Θεωρώ βάσει εμπειρίας ότι αυτά τα άτομα λειτουργούν από μια θέση ισχύος και είτε υπόσχονται είτε δοκιμάζουν, γνωρίζοντας πως το κορίτσι ή το αγόρι δεν θα έχει το θάρρος να μιλήσει και αν τυχόν μιλήσει, είναι συνεσταλμένο και άπειρο, θα πει ότι έγινε μια παρεξήγηση. Και δυστυχώς αυτά τα άτομα έχουν και οικογένεια, παιδάκια… Εγώ πολλές φορές σκέφτηκα ότι πώς να μιλήσεις; »

«Σκέφτομαι τα παιδιά αυτών των ατόμων και τι τραύμα θα έχουν αν φανερωθεί ποιος είναι ο πατέρας τους».

Ο άνθρωπος που την παρενόχλησε ήταν από το χώρο όπου κινείται «Ήταν μεγαλύτερης ηλικίας και από τον χώρο μου. Πολλές φορές σου λέει το παραμύθι, για παράδειγμα αν είναι συνθέτης: “πρέπει να σε νιώσω”, “πρέπει να αφεθείς”, “πρέπει να με εμπιστευτείς”… Αυτός ο άνθρωπος είχε όλες αυτές τις ιδιότητες (συνθέτης, ερμηνευτής, καλλιτέχνης). Έχω μεγαλώσει έχοντας την πόρτα του σπιτιού μου ανοιχτή και δεν είχα την πονηριά στο μυαλό μου. Και ακόμα τώρα παλεύω να δεχτώ ότι υπάρχουν κι αυτοί οι άνθρωποι και πρέπει να είμαι σε ετοιμότητα. Δυστυχώς πρέπει να γίνεσαι καχύποπτος για να προστατεύσεις τον εαυτό σου».

Με την αγαπημένη της μητέρα

Οι γονείς της, ήταν άτομα φιλόξενα. Η ίδια δεν ήταν καχύποπτη…Σκέφτονταν πώς θα το πω αυτό το πράγμα. Τελικά το είπε στην μητέρα της η οποία τον επίπληξε. Σήμερα, η Δέσποινα Ολυμπίου έδωσε τα συγχαρητήρια της στα κορίτσια που το αποκάλυψαν. Όταν σε μεγαλύτερη ηλικία συνάντησε το άτομο που την παρενόχλησε απλά δεν συνεργάστηκε μαζί του.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διευθύντρια απομάκρυνε καθηγητή με κινητικά προβλήματα λόγω μπούλιγκ που δέχονταν...

Απαράδεκτο περιστατικό σημειώθηκε σε Γυμνάσιο της Λευκωσίας, όπου διευθύντρια Μέσης Εκπαίδευσης φέρεται να απομάκρυνε θεολόγο καθηγητή-αντικαταστάτη με κινητικά προβλήματα, έπειτα από περιστατικά μπούλινγκ σε...