Με το δικό τους τρόπο εκδήλωσαν τη διαμαρτυρία τους τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Κόρνου για την ανακήρυξη του ψευδοκράτους.
Μέσα από τις ζωγραφιές τους θυμήθηκαν τα κατεχόμενα χωριά της Κύπρου και ανάρτησαν τις δημιουργίες τους στην περίφραξη του σχολείου τους. Κάθε ένα σχέδιο που ζωγράφισαν πάνω του αναγράφονταν τα κατεχόμενα χωριά από το Πενταδάκτυλο, τη Καρπασία, τη Μόρφου, τη Αμμόχωστο, τη Κερύνεια. Κάθε ένα σκίτσο είχε μέσα του το πόθο για την ελευθερία και την ειρήνη.







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τι κατέδειξε η μεγάλη παγκύπρια έρευνα για το ανθρώπινο δυναμικό στην εφοδιαστική αλυσίδα-https://www.boussiasnews.cy/el/news/1668762026/iminder-ti-katedeikse-i-meghali-paghkypria-erefna-ghia-to-anthrwpino-dinamiko-stin-efodiastiki-alisida