fbpx
17.9 C
Nicosia
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ: Από ένα χάπι που πήρα για να χάσω κιλά κόντεψα...

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ: Από ένα χάπι που πήρα για να χάσω κιλά κόντεψα να κάνω κακό στη σύντροφό μου

-

Συγκλονιστική ήταν η αποκάλυψη του Γρηγόρη Αρναούτογλου ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και αναφέρθηκε τόσο στην επαγγελματική και προσωπική του ζωή.

Ο παρουσιαστής δεν δίσταζε να μιλήσει μεταξύ άλλων, για τη «μάχη» που δίνει με τα κιλά του, για το χάπι που προκάλεσε πολλά προβλήματα στη ζωή του, αλλά και για τη σχέση του με την αγαπημένη του Νάνσυ Αντωνίου. Ο ίδιος μίλησε για τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπισε.

«31 χρόνια σερί σχεδόν, εκτός αυτής της χρονιάς που έφυγα για ψυχολογικά προβλήματα, νιώθω ότι όλα αυτά τα χρόνια, δίνω ένα “μπράβο” στον εαυτό μου, γιατί καταφέρνω να επιβιώνω σε κάτι τόσο δύσκολο που έχει πρωταθλητισμό. Περιμένουμε κάθε φορά τον Σεπτέμβριο, να αποφασίσουν κάποιοι άλλοι, άμα είσαι καλός ή κακός. Δεν θα είχα πρόβλημα για πρωινό, κανένα κεφάλαιο δεν έχει κλείσει. Το μόνο μου πρόβλημα, είναι αυτό των κιλών. Έχω πει δημοσίως αυτή την ιστορία με τα χάπια που πήρα. Από ένα χάπι που πήγα να χάσω κιλά, ή θα ήμουν στη φυλακή ή θα είχα φουντάρει. Ο κόσμος είναι έτοιμος να κάνει πολλές θυσίες για τα κιλά, για αυτό και θα πω “Σεβασμό στους ανθρώπους που τραβάνε ζόρι με τα κιλά”. Περνάει ο άλλος δίπλα μου, μου λέει “έγινες σαν ελέφαντας”. Δεν ξέρει κανείς τι περνάει κάποιος με τα κιλά. Πλαστικός χειρουργός μου τα είχε δώσει αυτά τα χάπια και μου είπε να μην το πω πουθενά. Όταν πήγα στο φαρμακείο, αυτά τα χάπια μου τα έδιναν με το ζόρι. Αν δεν ήταν η Νάνσυ που πάλι καλά που δεν της έκανα και κανένα μεγάλο κακό, διότι κόντεψα να της κάνω κακό. Αν λοιπόν δεν ήταν εκείνη, να μου πει να τα σταματήσω, δεν ξέρω τι κατάληξη θα είχα. Εγώ δεν καταλάβαινα, νόμιζα τα πήγαινα καλά, αλλά δεν ήμουν». 

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: