fbpx
25.3 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΓΙΩΤΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ: H 47XΡΟΝΗ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ-ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ...

ΓΙΩΤΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ: H 47XΡΟΝΗ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ-ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑΙΜΙΑΣ

-

Άλλο ένα άτομο έχασε την ζωή του από το κορονοϊό, σε ηλικία μόλις 47 ετών. Η Γιώτα Μιχαηλίδου τις τελευταίες ημέρες έδινε τη δική της μάχη με τον κορονοϊο από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού  Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου νοσηλευόταν. 

Σημειώνεται ότι η 47χρονη δεν είχε ιστορικού εμβολιασμού, ενώ όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας, είχε υποκείμενο νόσημα. Η κηδεία της 47χρονης, θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στο Τσέρι αύριο Δευτέρα 19 Απριλίου η ώρα 16:30. Οι οικείοι της δεν θα δεχθούν συλλυπητήρια, ενώ κάνουν έκκληση όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για την οικογένειά της. Η κηδεία θα γίνει στο προαύλιο της εκκλησίας. Σε ανακοίνωση της, η Διεθνής Ομοσπονδία Θαλασσαιμίας (ΔΟΘ) και σύσσωμο το Διοικητικό της Συμβούλιο αποχαιρετούν σήμερα με βαθύτατη θλίψη και οδύνη ένα από τα πιο αγαπητά μέλη της παγκύπριας οικογένειας με θαλασσαιμία, τη Γιώτα Μιχαηλίδου-Πέτρου.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΔΟΘ, αναφέρει πως «Η Γιώτα διακρινόταν για το ήθος, την ευγένεια και την καλοσύνη της και ήταν κόρη του γιατρού Μιχάλη Ψιλοΐνη, του οποίου η προσφορά στην περίθαλψη ατόμων με θαλασσαιμία και η συμβολή στη δημιουργία κλινικών θαλασσαιμίας στην Κύπρο υπήρξαν κορυφαίες».  Η Ομοσπονδία διαβιβάζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στον σύζυγο, την οικογένεια και τους οικείους της.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: