ΓΙΩΤΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ: H 47XΡΟΝΗ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ-ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑΙΜΙΑΣ

Άλλο ένα άτομο έχασε την ζωή του από το κορονοϊό, σε ηλικία μόλις 47 ετών. Η Γιώτα Μιχαηλίδου τις τελευταίες ημέρες έδινε τη δική της μάχη με τον κορονοϊο από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού  Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου νοσηλευόταν. 

Σημειώνεται ότι η 47χρονη δεν είχε ιστορικού εμβολιασμού, ενώ όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας, είχε υποκείμενο νόσημα. Η κηδεία της 47χρονης, θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στο Τσέρι αύριο Δευτέρα 19 Απριλίου η ώρα 16:30. Οι οικείοι της δεν θα δεχθούν συλλυπητήρια, ενώ κάνουν έκκληση όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για την οικογένειά της. Η κηδεία θα γίνει στο προαύλιο της εκκλησίας. Σε ανακοίνωση της, η Διεθνής Ομοσπονδία Θαλασσαιμίας (ΔΟΘ) και σύσσωμο το Διοικητικό της Συμβούλιο αποχαιρετούν σήμερα με βαθύτατη θλίψη και οδύνη ένα από τα πιο αγαπητά μέλη της παγκύπριας οικογένειας με θαλασσαιμία, τη Γιώτα Μιχαηλίδου-Πέτρου.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΔΟΘ, αναφέρει πως «Η Γιώτα διακρινόταν για το ήθος, την ευγένεια και την καλοσύνη της και ήταν κόρη του γιατρού Μιχάλη Ψιλοΐνη, του οποίου η προσφορά στην περίθαλψη ατόμων με θαλασσαιμία και η συμβολή στη δημιουργία κλινικών θαλασσαιμίας στην Κύπρο υπήρξαν κορυφαίες».  Η Ομοσπονδία διαβιβάζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στον σύζυγο, την οικογένεια και τους οικείους της.

Hot this week

CY-ALERT: Το μήνυμα που ακόμη περιμένω… Κι’ όμως υπάρχει εξήγηση

Στις 15:00 κοίταζα το κινητό μου. Στις 15:10 το...

ΜΟΥΝΤΙΑΛ: Οι Ιάπωνες έδωσαν μαθήματα πολιτισμού-Καθάρισαν ξανά εξέδρες και αποδυτήρια

Δεν κέρδισαν μόνο τις εντυπώσεις μέσα στο γήπεδο. Οι...

ΑΝΤΡΗ ΚΑΡΑΝΤΩΝΗ: Pre-wedding beach party με άρωμα Καλοκαιριού λίγο πριν τον γάμο της αδερφής της -(Βίντεο-Φώτο)

Σε καλοκαιρινό mood φαίνεται να γιορτάζει η Άντρη Καραντώνη...

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Φέρνει το STEM Racing κοντά σε εκατοντάδες μαθητές

Στο πλαίσιο εκπαιδευτικής πρωτοβουλίας εκπαιδευτικών του σχολείου μας, σε...

ΈΚΤΗ ΝΙΚΗ: Για την ομάδα της Toyota στις 24 Ώρες του Le Mans

Η Toyota Racing κατέκτησε μια από τις πιο συναρπαστικές...

Topics

CY-ALERT: Το μήνυμα που ακόμη περιμένω… Κι’ όμως υπάρχει εξήγηση

Στις 15:00 κοίταζα το κινητό μου. Στις 15:10 το...

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Φέρνει το STEM Racing κοντά σε εκατοντάδες μαθητές

Στο πλαίσιο εκπαιδευτικής πρωτοβουλίας εκπαιδευτικών του σχολείου μας, σε...

ΈΚΤΗ ΝΙΚΗ: Για την ομάδα της Toyota στις 24 Ώρες του Le Mans

Η Toyota Racing κατέκτησε μια από τις πιο συναρπαστικές...

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΕΧΝΩΝ FANEROMENI ‘26 στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Τραπέζης Κύπρου

«Μουσικοαφηγηματική παράσταση MYTHOS- Από την Κύπρο στον Κόσμο» Πέμπτη 18/6/2026-...

ΣΩΡΕΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ: Για το ηλεκτρικό Volvo EX30

Το Volvo EX30 συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία στη...

Related Articles

Popular Categories