fbpx
30.2 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΓΙΩΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΔΟΥ: To τελευταίο μήνυμα και η παράκληση που της έστειλε η...

ΓΙΩΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΔΟΥ: To τελευταίο μήνυμα και η παράκληση που της έστειλε η Βανέσσα Πομπόνη-Τι μας ανέφερε η παρουσιάστρια-(Βίντεο)

-

Οι σπάνιες συνεντεύξεις και η γεμάτη ζωή της Βανέσσα Πομπόνη, προκαλούσαν σχολιασμό και κάθε φορά που εμφανίζονταν κέρδιζε την τηλεθέαση. Μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις που είχε δώσει ήταν και στην Γιώτα Κουφαλίδου στην εκπομπή “Love & Style. Η Γιώτα Κουφαλίδου μας μίλησε αποκλειστικά για την επικοινωνία που είχε μαζί με την Βανέσσα Πομπόνη όταν ήρθε αντιμέτωπη με το πρόβλημα υγείας της.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Η Βανέσσα Πομπόνη εκτιμούσε την Γιώτα Κουφαλίδου γι’ αυτό άλλωστε είχε δεχτεί να εμφανιστεί το 2018, στην εκπομπή της που μεταδίδονταν από το κανάλι ΣΙΓΜΑ. Από τότε η  γνωστή παρουσιάστρια συναντούσε την κόμισσα σε διάφορες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις.  Παράλληλα, οι δρόμοι τους είχαν συναντηθεί σε μια επίδειξη μόδας όπου είχε αναλάβει το ρόλο του μοντέλου και η Γιώτα Κουφαλίδου ήταν η παρουσιάστρια της βραδιάς.

Όπως μας δήλωσε αποκλειστικά η Γιώτα Κουφαλίδου, η Βανέσσα της είχε τηλεφωνήσει μόλις έμαθε το πρόβλημα υγείας της, θέλοντας να της δώσει κουράγιο. Οι δύο γυναίκες είχαν συχνή επικοινωνία λόγω του ότι η Βανέσσα ήξερε ότι η γνωστή παρουσιάστρια είχε βιώσει και εκείνη το δικό της Γολγοθά θεωρώντας ότι με αυτό τον τρόπο θα ένοιωθε καλύτερα. Η τελευταία επικοινωνία που είχε η Γιώτα Κουφαλίδου από την Βανέσσα ήταν πριν λίγους μήνες, όπου της είχε αναφέρει ότι περνούσε δύσκολα.

ΔΕΊΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΒΑΝΕΣΣΑΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΓΙΩΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΔΟΥ

https://www.facebook.com/100041444785930/videos/607208332797524

«ΔΕΝ ΜΕ ΦΟΒΙΖΕΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ…»

«Εκείνη την ημέρα ετοιμαζόμουν να πάω στην εκκλησία και της είπα ότι θα της ανάψω κερί δίνοντας της δύναμη να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρούσε. Όμως, δυστυχώς δεν τα κατάφερε…αυτό που θα μείνει για πάντοτε στην καρδιά μου είναι ότι η Βανέσσα ήταν μια σπάνια προσωπικότητα η οποία είχε όρεξη για τη ζωή και χάριζε απλόχερα τη βοήθεια της σε όσους την χρειάζονταν. Από το πρωί που άκουσα την είδηση έχω στεναχωρηθεί. Ήταν ένα ευχάριστο άτομο με απίστευτη θέληση για τη ζωή».

Να σημειωθεί, ότι η Λεμεσιανή κόμισσα είχε παντρευτεί τον Ιταλό κόμη Πάολο Pomponi, γόνο οικογένειας. Ζούσε στην απόλυτη χλιδή τόσο στο «παλάτι» στην Λεμεσό όσο και στο Monte Carlo σε μια βίλα 35 .000.000. Η ίδια στην συνέντευξή της είχε δηλώσει ότι η καθημερινότητα της ήταν απλή και λιτή, δεν της άρεσε το ποτό και μισούσε τους ψεύτες και υποκριτές. Η κηδεία της Λεμεσιανής κόμισσας θα τελεστεί το Σάββατο στις 10 το πρωί στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: