fbpx
30.7 C
Nicosia
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΓΙΩΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΔΟΥ: Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στην επαρχία Μόρφου

ΓΙΩΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΔΟΥ: Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στην επαρχία Μόρφου

-

Την υποψηφιότητα της στη θέση της Δημοτικού Συμβούλου της επαρχίας Μόρφου εξήγγειλε η Γιώτα Κουφαλίδου η οποία όπως είναι γνωστό γεννήθηκε στην κατεχόμενη Μόρφου.

Η Γιώτα Κουφαλίδου θέλησε να εξαγγείλει την υποψηφιότητα έχοντας πλήρη επίγνωση της ευθύνης, εις μνήμη των παππούδων και του πατέρα της, διεκδικώντας τη θέση της Δημοτικού Συμβούλου, στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές.

Η ίδια χαρακτηρίζεται αρκετά δυναμική και άκρως κοινωνική ενώ στο ενεργητικό της μετρά αρκετές επιχειρηματικές δουλειές τις οποίες αναλαμβάνει εξ΄ολοκλήρου ως σύμβουλος εκδηλώσεων μεγάλης εμβέλειας.


Έχει έντονη κοινωνική δράση και είναι ενεργό μέλος σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς στην Κύπρο και εθελόντρια στους συνδέσμους Ένα όνειρο μια Ευχή, Europa Donna, Παγκύπριο Σύνδεσμο Καρκινοπαθών και Φίλων και Καραισκάκειο Ίδρυμα.


Ανήκει στην ομάδα των ατόμων με προσωπικά βιώματα Υγείας και εκ των νικητών στην μάχη με το καρκίνο, γι’ αυτό είναι άκρως ευαισθητοποιημένη και ταγμένη στο σκοπό αυτό. ‘Έχει έντονη συμμετοχή σε δραστηριότητες που στηρίζουν πάσχοντες συμπατριώτες μας και ευάλωτες ομάδες, τα παιδιά και δράσεις που προάγουν την Υγεία, την οικογένεια, την Ποιότητα ζωής, την κοινωνική ισότητα, κοινωνική δικαιοσύνη και ευημερία.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: