fbpx
26.9 C
Nicosia
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΓΙΩΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΔΟΥ: Θα παρουσιάσει φιλανθρωπική εκδήλωση-Στην επίδειξη μόδας θα συμμετέχουν γνωστά ονόματα...

ΓΙΩΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΔΟΥ: Θα παρουσιάσει φιλανθρωπική εκδήλωση-Στην επίδειξη μόδας θα συμμετέχουν γνωστά ονόματα του νησιού

-

Γνωστά πρόσωπα της τηλεόρασης, ηθοποιοί, μοντέλα θα περπατήσουν σε φιλανθρωπική επίδειξη μόδας με παρουσιάστρια την Γιώτα Κουφαλίδου και τον Ανδρέα Φαλά.

Η φιλανθρωπική εκδήλωση και η επίδειξη μόδας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Ιουνίου στις 19.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Στροβόλου. Η Φιλόπτωχος Αδελφότητα Στροβόλου, σε συνεργασία με τον Δήμο Στροβόλου η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Δημάρχου Στροβόλου κ. Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, πραγματοποιείται για να εξασφαλίσουν τους απαραίτητους πόρους για τις ανάγκες των αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει απογευματινό κοκτέιλ και επίδειξη μόδας του Παγκοσμίου Βραβευμένου οίκου κοσμημάτων NATC Jewels By Natasa Christodoulou και του καταστήματος She Boutique , Complice , Andelo Boutique & Camel Active . Guest Designer – Αφροδίτη Χατζηρακλέους.

Στην προσπάθεια υποστήριξης του έργου της αδελφότητας θα συμμετέχουν επίδειξη μόδας αφιλοκερδώς γνωστά πρόσωπα της τηλεόρασης, ηθοποιοί, μοντέλα με επίτιμη προσκεκλημένη την διακεκριμένη Μύριαμ Γεροκώστα.


- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΙΡΟΣ: Αυξημένη σκόνη και υψηλή θερμοκρασία

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται σκόνη, οι συγκεντρώσεις...