fbpx
14.8 C
Nicosia
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΓΙΩΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΔΟΥ: Η συνεχής ανοδική πορεία στον κόσμο της μόδας και του...

ΓΙΩΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΔΟΥ: Η συνεχής ανοδική πορεία στον κόσμο της μόδας και του μόντελιγκ-Οι εκπλήξεις που ετοιμάζει-(Φώτο)

-

Η μοναδική Coach και ιδιοκτήτρια του Top Models Modelling School & Agency, Γιώτα Κουφαλίδου, συνεχίζοντας να επιτυγχάνει στον χώρο της μόδας και της ομορφιάς, υπόσχεται πολλές εκπλήξεις αλλά και fashion show που θα συζητηθούν.

Η Γιώτα Κουφαλίδου συνεχίζει να προκαλεί εντυπώσεις στον χώρο του μόντελινγκ. Εδώ και πολλά χρόνια, έχει καταφέρει να αποκτήσει ένα εξαιρετικό κύρος στον τομέα της παρουσίασης και του μόντελινγκ.

Η ίδια απέδειξε ότι ανήκει σε αυτόν τον χώρο και ήρθε για να μείνει, καθώς διατηρεί την επιτυχημένη πορεία της με το πέρασμα των χρόνων. Από την αρχή της επαγγελματικής της πορείας, η Γιώτα Κουφαλίδου επιδίωξε να δημιουργήσει τα δικά της πρότυπα ομορφιάς, καθιστώντας πάντοτε την επαγγελματική της πορεία αψεγάδιαστη και εκπλήσσοντας δημιουργικά όλους όσοι συνεργάζονται μαζί της.

Με ανέκφραστη γνώση του χώρου του μόντελινγκ και πάντοτε με σεβασμό προς τις μαθήτριες της, την Παρασκευή 5 Απριλίου και το Σάββατο 6 Απριλίου, η σχολή Top Models by Yiota Koufalidou θα φιλοξενήσει την καλλονή Top Model Γρηγοριάνα Πλύτα, η οποία ξεχώρισε στο GNTM 5. Αυτός ο συνδυασμός θα συμβάλει στην ακόμη μεγαλύτερη ενίσχυση των γνώσεων που προσφέρει η σχολή Top Models by Yiota Koufalidou.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: