fbpx
19.9 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΓΙΩΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΔΟΥ: «ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΠΡΑΤΤΩ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ…»

ΓΙΩΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΔΟΥ: «ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΠΡΑΤΤΩ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ…»

-

Δραστήρια και αποφασιστική παίρνει τα δικά της ρίσκα στην ζωή. Η Γιώτα Κουφαλίδου δεν φοβάται να μιλήσει για αυτά που νοιώθει λόγω του εκρηκτικού της χαρακτήρα. Μετά την περιπέτεια υγείας που πέρασε και την αποχή για λίγο από τις επαγγελματικές της δραστηριότητες, αποφάσισε μετά από πρόταση να θέσει υποψηφιότητα για τις βουλευτικές εκλογές έως αριστίνδην στο Δημοκρατικό κόμμα.

«Συνειδητά είχα κάνει αποχή από όλα και την τηλεόραση, την δουλειά, τις κοινωνικές μου υποχρεώσεις, από τα social media γιατί ήθελα να κάνω μια ανάσα και να κάνω ένα απολογισμό. Ήθελα να σκεφτώ πώς συνεχίσω τη ζωή μου, από εδώ και πέρα. Ήταν μια δύσκολη ασθένεια, αλλάζουν οι επιλογές σου. Αλλάζεις ως άνθρωπος»

Η Γιώτα Κουφαλίδου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα» με παρουσιάστρια την Χριστιάνα Αριστοτέλους και μίλησε για τη ζωή της αναφέροντας ότι  γνωρίζει ότι μεγαλώνοντας αλλάζουν οι επιλογές σου και τα θέλω σου. Σήμερα, κοιτάει μπροστά και μετά την πρόταση που της έγινε για την υποψηφιότητα της, αισθάνεται ότι ήρθε στην σωστή στιγμή.

«Ήμουν στη φάση ακριβώς που έπρεπε να αποφασίσω τι θα κάνω από εδώ και πέρα. Δεν αποδέχθηκα αμέσως τη πρόταση γιατί ήθελα να είμαι πολύ συνειδητοποιημένη με αυτό που ήταν να κάνω. Να το δω πιο σοβαρά γιατί έτσι λειτουργώ και στην ζωή μου γενικότερα. Ήθελα να είμαι σωστή στους ανθρώπους που θα είχα απέναντι μου. Ειλικρινής, δίκαιη…Έτσι, δηλαδή που είμαι στην ζωή μου…»

Νοιώθει ότι υπήρξαν περιπτώσεις που παρεξηγήθηκε στην ζωή της, γιατί έλεγε την αλήθεια «Είναι σημαντικό το βράδι που πηγαίνεις στο κρεβάτι σου, να κοιμάσαι ήσυχα και να ξυπνάς με καθαρή καρδιά. Όλα αυτά που μας ενοχλούν και που συμβαίνουν γύρω μας. Δεν μπορούμε να ταιριάζουμε με όλους. Κάποιοι μας αγαπούν και κάποιοι όχι».

Ο σύζυγός της, την στηρίζει σε κάθε βήμα της…«Ο Στέλιος ήταν πολύ θετικός από την πρώτη στιγμή. Ξέρει ότι θα έχω την απαιτούμενη προσοχή σε αυτό που κάνω. Και με συμβούλεψε. Μου είπε ότι είναι μαζί σου και σε στηρίζω. Ο ένας στηρίζουμε τον άλλο».

«Εμένα μου αρέσει ο γάμος, θεωρώ ότι είναι πολλά πράγματα μαζί. Απλά είναι διαφορετικά από ότι είσαι σε μια σχέση. Δεν είναι το ίδιο…δεν μπορούν. Και γάμος από γάμο διαφέρει. Είμαι πολύ υπέρ του γάμου και της δέσμευσης».

Η ίδια αποκάλυψε ότι πέρασε μια κρίση στο γάμο της, το διάστημα που ήταν άρρωστη. «Περάσαμε πάρα πολύ δύσκολα, εκείνο τον καιρό. Περάσαμε μια μικρή κρίση και ήταν και η μοναδική. Ήρθαν τα πάνω –κάτω στο σπίτι μας, οπότε όταν εγώ είχα το θέμα της υγείας μου, υπήρχε ένα κλίμα πολύ παράξενο. Ο Στέλιος δεν μπορούσε πολύ να διαχειριστεί αυτό μου συνέβη, ξαφνικά χάνονται όλα. Εγώ ήμουν πιο δυνατή και νομίζω τον στήριξαν σε αυτό. Ο Στέλιος είναι κλειστός ως χαρακτήρας, δεν θέλει να αγχώνει τον άλλο. Εγώ είμαι χείμαρρος… Όμως έχω ηρεμήσει. Δεν παίρνω τίποτε δεδομένο.»

Η ίδια ξέρει ότι έκανε καλή επιλογή πατέρα αλλά και συζύγου. «Δεν σφουγγαρίζει αλλά με βοηθά ιδιαίτερα…ιδιαίτερα όταν μου αλλάζει τις λάμπες. Είναι ο άντρας που μπορεί να κάνει διάφορα επαγγέλματα. Είναι όμως πολύ καλός πατέρας…. Ο Στέλιος ασχολείται με το γιό του, πάρα πολύ. Έκανα καλή επιλογή πατέρα…Καμιά φορά κάνεις καλή επιλογή συντρόφου αλλά όχι πατέρα ή το αντίθετο. Δεν σημαίνει ότι ένας καλός πατέρας είναι και καλός ως σύντροφος…Εγώ έχω και τα δύο…».

«Είμαι από τους ανθρώπους που είμαι πάρα πολύ δυνατή, είμαι πολύ δυναμική και είχα το θάρρος να πω όχι και να αφήσω και δουλειές παρόλο που ζούσα από αυτές. Δεν σημαίνει ότι όλοι οι άνθρωποι είναι το ίδιο. Δεν κατακρίνουμε κανέναν για τον οποιονδήποτε λόγο. Εκείνη την εποχή ήταν πολύ διαφορετικά. Και στην Ελλάδα μου έτυχε πάρα πολλές φορές. Ευχαριστώ τον Θεό και μπόρεσα και αρνήθηκα».

Πηγαίνοντας πίσω στον χρόνο η Γιώτα Κουφαλίδου παραδέχεται ότι όλα αυτά που συμβαίνουν στον χώρο του θεάματος τα γνώριζαν όλοι. Η ίδια αποκάλυψε ότι παρά πολλές της έτυχε να την παρενοχλήσουν και στο χώρο του μόντελιγκ αλλά και στην υποκριτική. «Είμαι από τους ανθρώπους που είμαι πάρα πολύ δυνατή, είμαι πολύ δυναμική και είχα το θάρρος να πω όχι και να αφήσω και δουλειές παρόλο που ζούσα από αυτές. Δεν σημαίνει ότι όλοι οι άνθρωποι είναι το ίδιο. Δεν κατακρίνουμε κανέναν για τον οποιονδήποτε λόγο. Εκείνη την εποχή ήταν πολύ διαφορετικά. Και στην Ελλάδα μου έτυχε πάρα πολλές φορές. Ευχαριστώ τον Θεό και μπόρεσα και αρνήθηκα».

Μαζί με την Χριστιάνα Αριστοτέλους μίλησαν εκ βαθέως για τη σεξουαλική παρενόχληση αλλά και για όλα όσα συμβαίνουν ενώ η Γιώτα Κουφαλίδου ευχήθηκε να μην αποσιωπούν στο τέλος κάποια γεγονότα.

«Δυστυχώς στην Κύπρο γίνεται ένας μεγάλος ντόρος και μετά ξεχνιούνται όλα. Ελπίζω να μην συμβεί αυτό. Γιατί βλέπουμε και ακούμε πολλά».

Η ίδια μιλώντας για το γιο της Βασίλη, νοιώθει ότι είναι ένα αντράκι γι’ αυτό και τον αποκαλεί αγαπησιάρη. «Είμαστε μέσα στις αγκαλιές ενώ κάθε βράδι του κάνω μασάζ. Του έμαθα να δίνει και να παίρνει αγάπη. Ο γιος μου, βλέπει ντοκιμαντέρ με ζώα. Έχουμε ψαράκι και θέλει να του πάρω όλα τα ζώα. Είναι ωραία η ηλικία των πεντέμισι ετών».   

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: