14.8 C
Nicosia
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΓΙΩΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΔΟΥ: «ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΠΟΤΕ, ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ Η ΓΙΩΤΑ»

ΓΙΩΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΔΟΥ: «ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΠΟΤΕ, ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ Η ΓΙΩΤΑ»

-

Λίγο πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής περίοδος η Γιώτα Κουφαλίδου είναι έτοιμη να βάλει και εκείνη με τη σειρά της το δικό της λιθαράκι για να μπορέσει να προσφέρει όσον πιο αποτελεσματικά όλα αυτά που την ώθησαν να δεχτεί την πρόταση και να διεκδικήσει μια θέση στο κοινοβούλιο. Με οδηγό την καλή διάθεση που την διακατέχει και την αισιοδοξία εκ φύσεως η Γιώτα Κουφαλίδου διευκρινίζει ότι μετά τις εκλογές, δεν θα επαναπαυθεί.

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν από την κάλπη, ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό;

Η ελπίδα. Η ελπίδα για το αύριο και το μέλλον. Οι εκλογές είναι η γιορτή της δημοκρατίας, μια από τις λίγες φορές που μπορεί ο καθένας από εμάς να ακουστεί, να στείλει το μήνυμά του! Μέσα από την ψήφο μας μπορούμε να βάλουμε και εμείς ένα μικρό λιθαράκι για να γίνει η Κύπρος μας ένας τόπος βιώσιμος #ΓιαΌλους

Σε περίπτωση που δεν θα εκλέγεις, ποια είναι τα επόμενα σχέδια σου;

Δεν το έχω σκεφτεί ακόμη. Είμαι από τους ανθρώπους που δίνονται ολοκληρωτικά σε ότι κάνουν και μόνο αφού το ολοκληρώσουν σκέφτονται το επόμενο βήμα. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα επαναπαυθώ!


Ανέκαθεν στήριζες με το δικό σου τρόπο διάφορες οικογένειες αλλά και άτομα που είχαν ανάγκη. Θα συνεχίσεις να το κάνεις σε περίπτωση που δεν θα εκλέγεις, όπως παλιότερα;

Σίγουρα θα ήθελα να μην υπάρχει κανείς που το έχει ανάγκη, να μην υπάρχουν άνθρωποι που αντιμετωπίζουν οικονομικές και άλλες δυσκολίες αλλά δυστυχώς πρέπει να γίνουν πολλά και σημαντικά βήματα με πολιτικές αποφάσεις που θα έχουν κοινωνικό πρόσημο για να φτάσουμε εκεί. Πιστεύω πως εδώ στην Κύπρο το έχουμε στην κουλτούρα μας να βοηθάμε και να στηρίζουμε όσους το έχουν ανάγκη, ο καθένας όσο και όπως μπορεί και δεν θα σταματήσουμε ότι και να γίνει.

«Θεωρώ πως η Βουλή χρειάζεται ανθρώπους με φρέσκιες ιδέες που ακούνε την κοινωνία συνεχώς και δεν τους θυμούνται μόνο στην προεκλογική περίοδο»


Φανταζόσουν ποτέ ότι θα σου γίνονταν πρόταση για να είσαι αριστίνδην υποψήφια του ΔΗΚΟ;

Η αλήθεια είναι πως όχι. Όμως ταυτόχρονα ήξερα μέσα μου πως μπορώ και έχω τη δύναμη να προσφέρω.  Θεωρώ πως η Βουλή χρειάζεται ανθρώπους με φρέσκιες ιδέες που ακούνε την κοινωνία συνεχώς και δεν τους θυμούνται μόνο στην προεκλογική περίοδο. Θεωρώ πως ήρθε η ώρα να αφήσουμε πίσω μας τα λάθη του παρελθόντος και να κάνουμε μια καινούργια αρχή, το οφείλουμε στην ιστορία μας, στα παιδιά μας και στις γενιές που τα έρθουν.

Η σχέση σου με το κόμμα υπήρχε από παλιότερα;

Πάντα ήμουν κοινωνικοποιημένη και με ενδιέφερε να παρακολουθώ τις πολιτικές εξελίξεις και πάντα είχα άποψη για όλα τα πολιτικά θέματα, όμως ποτέ δεν ήμουν πολιτικοποιημένη και ούτε άνηκα σε κάποιο κόμμα. Ωστόσο η πρόταση από τον κο Νικόλα Παπαδόπουλου να είμαι αριστίνδην υποψήφια στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ ήταν μεγάλη τιμή για εμένα. Τον ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη. 

Ο μικρός Βασίλης αντιλαμβάνεται την όλη κατάσταση με την υποψηφιότητα σου;

Η αλήθεια είναι πως έχω προσπαθήσει να τον κρατήσω μακριά από όλο αυτό. Όμως θέλω να γνωρίζει και τι συμβαίνει γύρω μας γιατί σίγουρα αντιλαμβάνεται κάποια πράγματα. Του έχω μιλήσει για τις εκλογές αλλά βεβαίως σε όλη την προεκλογική περίοδο έκανα τα πάντα για να μην επηρεαστεί η καθημερινότητά του.

Θα προσπαθήσεις να υλοποιήσεις τις προτάσεις που έχεις υποσχεθεί μετεκλογικά;
Έχω και την όρεξη και τη θέληση να δουλέψω σκληρά ώστε τα παιδιά μας να μεγαλώσουν σε καλύτερες συνθήκες από αυτές που μεγαλώσαμε εμείς. Με πλήρη αυτογνωσία και αίσθημα ευθύνης θα κάνω ότι μπορώ για να φανώ αντάξια των προσδοκιών σας.

Είχες δηλώσει ότι δεν είσαι πολιτικός, πώς θέλεις να σε αποκαλούν;

Γιώτα! Πάντα ήμουν ανοιχτό βιβλίο και ο κόσμος με γνωρίζει για αυτό που είμαι, δεν θα προσπαθήσω ποτέ να υποκριθώ πως είμαι κάτι άλλο ούτε να παίξω κάποιο ρόλο. Δεν θα αλλάξω ποτέ, είμαι και θα είμαι η Γιώτα!

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: