ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΕΒΑΣ: Ο 26χρονος αυτιστικός πέρασε την ημέρα του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη-Mε αφορμή της ημέρας DuoDay (Φώτο-Βίντεο)

Η χθεσινή ημέρα ήταν η Duo Day, όπως ονομάζεται και ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης πέρασε την ημέρα του μαζί με τον 26χρονο αυτιστικό Γιώργο Τσεβά.

Κατά την ημέρα αυτή οι δημόσιοι φορείς, ιδιωτικές εταιρείες και απλοί πολίτες υποδέχονται τα άτομα με νοητικές και συναισθηματικές αναπηρίες. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να περάσει τη μέρα του με τον 26χρονο Γιώργο Τσεβά, ο οποίος σε νεαρή ηλικία είχε διαγνωστεί με αυτισμό υψηλής λειτουργικότητας.

Ο 26χρονος περίμενε τον κ. Μητσοτάκη στην πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου μαζί με τον περίφημο σκύλο, τον Peanut, ενώ κατά την διάρκεια της ημέρας ο Πρωθυπουργός τον είχε συνεχώς δίπλα του. Ο Γιώργος Τσέβας συμμετείχε στις χθεσινές συσκέψεις στο πλαίσιο της DuoDay2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ευρωπαϊκή Ημέρα Επαγρύπνησης για τα Αντιβιοτικά-https://www.boussiasnews.cy/el/news/1668776165/efropaiki-hmera-epaghrypnisis-ghia-ta-antiviotika-poio-to-minima-toy-ypoyrghioy-yghias

Hot this week

ΤΡΟΟΔΟΣ: Ξεκίνησε η πρώτη χιονόπτωση – Οδηγοί ανεβαίνουν με ακατάλληλα οχήματα (Βίντεο)

Στα λευκά αρχίζει να ντύνεται το Τρόοδος, καθώς οι...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Υπό τριήμερη κράτηση 38χρονος για επίθεση-Η ανακοίνωση των Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών

Υπό τριήμερη κράτηση τέθηκε την Κυριακή από το Επαρχιακό...

Topics

CYPRUS DIASPORA FORUM 2026: Παρουσίαση της συλλογής Cypriot Silk Stories στην τελετή έναρξης στη Λεμεσό

Με μια παρουσίαση που αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα,...

Related Articles

Popular Categories