ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ: Kρίσιμο το επόμενο 24ωρο-Ιδιαίτερα επικίνδυνη η κατάσταση της υγεία του

H κλινική εικόνα του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα χαρακτηρίζεται «πολύ κρίσιμη», τη στιγμή που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο «Σωτηρία» λόγω λοίμωξης COVID-19.Σημειώνεται ότι ο γνωστός δημοσιογράφος δεν ήταν εμβολιασμένος κατά του κορονοϊού και εισήχθη αρχικά στο «Σωτηρία» λόγω επιδείνωσης των συμπτωμάτων της COVID-19.

Ο ίδιος εμφάνισε εικόνα πνευμονίας και την Τετάρτη ξεκίνησε η χορήγηση οξυγόνου, είτε μέσω της συσκευής high flow oxygen therapy είτε μέσω της συσκευής bipap. Οι συσκευές bipap είναι αυτές που χορηγούν οξυγόνο υπό μεγάλη πίεση. Ωστόσο, το βράδυ της Πέμπτης – σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες- ο κ. Τράγκας υπέστη οξύ καρδιακό επεισόδιο (έμφραγμα) και κρίθηκε απαραίτητη η τοποθέτηση stents. Μεταφέρθηκε στην Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική του «Σωτηρία», όπου στο Αιμοδυναμικό Εργαστήριο έγινε επιτυχής τοποθέτηση των stents για τη διάνοιξη των αποφραγμένων αρτηριών.

Από τα ξημερώματα της Παρασκευής νοσηλεύεται και πάλι στην ΜΕΘ Covid του νοσοκομείου καθώς παραμένει αιμοδυναμικά ασταθής λόγω της σοβαρής στεφανιαίας νόσου, με την ιατρική ομάδα της Μονάδας να χαρακτηρίζει «πολύ σοβαρή» την κλινική του εικόνα. Όπως σημειώνεται το επόμενο 24ωρο είναι καθοριστικό για την όποια εξέλιξη.

Hot this week

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ: Παιδιά από 12 ετών στη χρήση ουσιών – Αύξηση σε κοκαΐνη και crystal meth στην Κύπρο

Ανησυχητικές διαστάσεις λαμβάνει η χρήση ουσιών σε ανήλικους στην...

ΜYΡΤΩ 19 ΕΤΩΝ: Οργή για τη στοχοποίηση μετά θάνατον – Όταν τα social media χάνουν κάθε όριο

Η υπόθεση της 19χρονης Μυρτώς δεν είναι απλώς άλλη...

ΤΕΜΠΗ: Νεκρός ελεγκτής της ΕΑΔ στο σπίτι του, κατηγορούνταν για παράβαση καθήκοντος

Νεκρός εντοπίστηκε στο σπίτι του ένας από τους δύο...

Topics

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ: Παιδιά από 12 ετών στη χρήση ουσιών – Αύξηση σε κοκαΐνη και crystal meth στην Κύπρο

Ανησυχητικές διαστάσεις λαμβάνει η χρήση ουσιών σε ανήλικους στην...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τι οφείλουν να κάνουν οι ΕΟΑ για τις επικίνδυνες οικοδομές μετά την κατάρρευση

Η κατάρρευση οικοδομής στη Γερμασόγεια δεν άφησε μόνο πίσω...

ΣΥΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΟΔΗΓΟΥΣ: Σκόνη «πνίγει» τον δρόμο Αυδήμου–Πάφου

Αυξημένη είναι η παρουσία σκόνης στην περιοχή της Αυδήμου...

ΚAΛΑΒΑΣΟΣ: Το 2ο Φεστιβάλ Μεταξιού επιστρέφει – «Το Ταξίδι του Μεταξιού από την Κίνα στην Κύπρο»

Η πλατεία της Καλαβασού ετοιμάζεται να γεμίσει χρώμα, παράδοση...

Related Articles

Popular Categories