fbpx
21.9 C
Nicosia
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΡΗΣ: «Ο ΕΡΩΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΜΙΛΙΑ ΗΤΑΝ ΚΕΡΑΥΝΟΒΟΛΟΣ…» (βίντεο)

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΡΗΣ: «Ο ΕΡΩΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΜΙΛΙΑ ΗΤΑΝ ΚΕΡΑΥΝΟΒΟΛΟΣ…» (βίντεο)

-

«Από καρδιάς» ο Γιώργος Σταματάρης ξεδιπλώνει τα όνειρά του, τις σκέψεις του, μιλώντας για τη μεγάλη του αγάπη η οποία είναι η μουσική αλλά και τον έρωτα της ζωής του, την σύζυγό του Αιμιλία Κενεβέζου, η οποία του χάρισε τον γιο του Μάρκο.

Η μουσική για τον Κύπριο τραγουδιστή, είναι η μόνη απόλαυση των αισθήσεων χωρίς να αμαρτάνεις ο οποίος διευκρινίζει ότι από μικρό παιδί ήταν όνειρό του να ασχοληθεί με την μουσική.  «Η μουσική σου δίνει ζωή να προχωράς…Έχω φωτογραφίες και βίντεο όπου στις παιδικές γιορτές τραγουδάω σόλο, συνέχισα το ίδιο και στο Δημοτικό τραγουδούσα στις γιορτές και αργότερα στο στρατό και παράλληλα δούλευα και σιγά σιγά μπήκα στην δουλειά γιατί έπαιρνα λεφτά…».

«Η μεγάλη μου λατρεία είναι όντως οι μπαλάντες. Θυμάμαι από μικρόσ να ακούω Γιάννη Πάριο, Χούλιο Ιγκλέσιας, Φρανκ Σινάντρα».

Ένα δίλημμα που είχε, από μικρός ήταν εάν θα ασχολείτο με το τραγούδι, είτε με το μπάσκετ που ήταν καλαθοσφαιριστής. «Όταν ήρθε η στιγμή να αποφασίσω τότε είδα ότι με είχε κερδίσει το τραγούδι», είπε χαμογελώντας στην Καρολίνα Κυπριανού της διαδικτυακής τηλεόρασης AAS της εκπομπής «Από καρδιάς» όπου μίλησε για τη ζωή του.

Τα παιδικά του χρόνια τα πέρασε με αξέχαστες στιγμές και μουσικές διαδρομές. Μεγαλωμένος μαζί με τον παππού του θυμάται ότι η παιδική του ηλικία ήταν πολύ ζεστή και οικογενειακή. Ο ίδιος δεν πιστεύει ότι ένας τραγουδιστής μπορεί να ασχοληθεί με όλα τα είδη της μουσικής «Εγώ μπορεί να θέλω να τραγουδώ σε ένα μαγαζί μόνο μπαλάντες αλλά αυτό δεν είναι εφικτό γιατί οι θαμώνες δεν μπορούν να ακούνε μόνο αυτού του είδους την μουσική. Η μεγάλη μου λατρεία είναι όντως οι μπαλάντες. Θυμάμαι από μικρός να ακούω Γιάννη Πάριο, Χούλιο Ιγκλέσιας, Φρανκ Σινάντρα. Είμαι στα ακούσματα της μπαλάντας».

«Ο γιος μου, ο Μάρκος ολοκλήρωσε την ευτυχία μας. Πιστεύω ότι με άλλαξε. Ως ζευγάρι είμαστε άτομα της καριέρας…αλλά το παιδί μας είναι το παν…»

Ένα τραγούδι που θα αφιέρωνε στην σύζυγό του, Αιμιλία Κενεβέζου είναι το τραγούδι του Γιάννη Πάριου «Ποιος να συγκριθεί μαζί σου». Το ζευγάρι ήταν φίλοι από παλιά και ένα βράδυ έγινε το μεγάλο βήμα για την σχέση τους. «Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας…Η Αιμιλία είναι ένας άνθρωπος που σέβεται. Δεν υπάρχουν καβγάδες ούτε τίποτε…Ο γιος μου, ο Μάρκος ολοκλήρωσε την ευτυχία μας. Πιστεύω ότι με άλλαξε. Ως ζευγάρι είμαστε άτομα της καριέρας…αλλά το παιδί μας είναι το παν…Ο Μάρκος είναι όλη ημέρα μαζί μου, παίζουμε, διαβάζουμε όλα τα κάνουμε μαζί».

Ο Γιώργος Σταματάρης μιλά για την σύζυγό του και διευκρινίζει ότι η Αιμιλία είναι μια φιλόξενη οικοδέσποινα που ξέρει πάντοτε πώς να προσφέρει χαρά στους καλεσμένους αλλά και την οικογένεια της. Αυτό που κρατά από την πανδημία έχει εκτιμήσει και τα πιο μικρά πράγματα, «εκτιμήσαμε το σπίτι μας, το σπίτι μας, να βγούμε έξω στην φύση…και σίγουρα μας δυνάμωσαν περισσότερο. Προσωπικά έχω γίνει πιο ευσυγκίνητος. Βλέπω ένα βίντεο με παιδάκια και βουρκώνω». Ο ίδιος αισθάνεται ότι έχει καλούς φίλους που τον στηρίζουν και τον στήριξαν.

«Ο πόθος μου είναι να μπορέσω να συνεργαστώ με

τον Γιάννη Πάριο»

Την δεκαετία του ’90 με 2000 συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής την Λίτσα Διαμαντή, Άντζελα Δημητρίου, Τριαντάφυλλο, Γιώργο Αλκαίο, ενώ η πρώτη του δουλειά ήταν με τους αδελφούς Κοντόπουλου μέχρι που επέστρεψε πίσω στην Κύπρο. «Ο πόθος μου είναι να μπορέσω να συνεργαστώ με τον Γιάννη Πάριο. Μεγάλωσα με τα ακούσματά του. Ανυπομονούσα να μεγαλώσω να τον δω ζωντανά στην σκηνή. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι είναι η μεγαλύτερη φωνή της Ελλάδας… Τον γνώρισα από κοντά, μιλάμε και έτσι νοιώθω ότι είμαι κοντά του, νοιώθω σαν μικρό παιδί όταν είμαι κοντά του».

Ο Γιώργος Σταματάρης το 2013 μέχρι το 2015 είχε πραγματοποιήσει διάφορες συναυλίες στην Κύπρο που ήταν αφιερώματα στα τραγούδια του Γιάννη Πάριου. «Όταν πήγα να του το αναφέρω στην Αθήνα, μου είπε ότι είναι γνωστό ότι φοβάται τα αεροπλάνα… Τότε μου είχε δώσει ένα μήνυμα για τον κόσμο στις συναυλίες μου και το παρουσίασα. «Ήταν η πιο ωραία στιγμή που έχω κάνει ποτέ, μέχρι τώρα…»

«Μου αρέσει να παρακολουθώ έναν ποδοσφαιρικό αγώνα ένα αγώνα μπάσκετ αλλά αγώνες της Αμερικής, μου αρέσει να βλέπω μια ωραία ταινία αλλά αυτό που με χαλαρώνει περισσότερο είναι ο γιος μου».

Η επιστροφή του από την Αθήνα στην Κύπρο, το 2000, οφείλεται κυρίως γιατί τον ενοχλούσαν κάποια πράγματα. «Ο παππούς μου, έλεγε καλύτερος πρώτος στο χωριό παρά δεύτερο στην πόλη…Δεν το μετανιώνω…Ήμουν δύο –τρία χρόνια στεναχωρημένος αλλά μετά εξοικειώθηκα και ωρίμασα…».

Ο Κύπριος ερμηνευτής μιλώντας για τη δουλειά του αναφέρεται στο χώρο που βρίσκεται τώρα στη “Παλαιά Ελιά” όπου κάθε  Κυριακή ερμηνεύει επιτυχίες έξω στην αυλή. Όσον αφορά τα επόμενα του σχέδια ο ίδιος έχει πολλά, αφού μετά το Πάσχα θα βρίσκεται και στην Λεμεσό αλλά και στο ξενοδοχείο Annabelle στην Πάφο, ενώ δεν αποκλείει να πραγματοποιήσει και διάφορες συναυλίες στην Κύπρο, εάν αυτό φυσικά είναι εφικτό.

https://youtu.be/yDvkxXAHFIY

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: