fbpx
12.9 C
Nicosia
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ: Στην Κύπρο για τα 15χρονα της Μητρόπολης Ταμασού και...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ: Στην Κύπρο για τα 15χρονα της Μητρόπολης Ταμασού και Ορεινής- Μουσική πανδαισία καλλιτεχνών για τους εορτασμούς (Φώτο)

-

Στην Κύπρο έρχονται ο Γιώργος Νταλάρας και ο Γιάννης Κότσιρας στα πλαίσια των εορτασμών για τα 15 χρόνια από τη ανασύσταση της Μητρόπολης Ταμασού και Ορεινής ενώ στο χώρο θα εμφανιστούν διάφοροι καλλιτέχνες σε διαφορετικές ημερομηνίες για να τιμήσουν τους εορτασμούς.

Στην δημοσιογραφική διάσκεψη που δόθηκε στο χώρο της Ιεράς Μητρόπολης Ταμασού και Ορεινής, για το «Πολιτιστικό καλοκαίρι Ταμασού 2022» στα πλαίσια των εορτασμών για τα 15 χρόνια από τη ανασύσταση της Μητροπόλεως αναφέρθηκαν οι συναυλίες που προγραμματίζονται ενώ από τη πλευρά του ο  Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας ανέφερε στη προσφώνηση του ότι το φετινό πολιτιστικό καλοκαίρι στη Ταμασό θα είναι αναβαθμισμένο λόγω και του ταυτόχρονου εορτασμού των  15χρονών από την ανασύσταση της Μητροπόλεως.  


Ο Πανιερώτατος,εξέφρασε επίσης τις ευχαριστίες του προς τον μεγάλο υποστηρικτή των εκδηλώσεων, την Altius Insurance, η οποία παρέδωσε επί τόπου την επιταγή υποστήριξης. Όπως είπε, «με τη στήριξη αυτή γίνεται πραγματικότητα, το όνειρο μας πολιτιστικά.»

Οι εορτασμοί περιλαμβάνουν πανδαισία καλλιτεχνών για όλα τα γούστα. Το Σάββατο 16 Ιουλίου στις 21.00 θα πραγματοποιηθεί η συναυλία με την ονομασία «Τραγούδια του αγώνα του Μίκη Θεοδωράκη»  όπου επί σκηνής θα βρεθούν ο Βασίλης Λεκκάς, Παναγιώτης Πετράκης, Μπέττυ Χαρλαύτη και Άγγελος Θεοδωράκης μαζί με τη λαϊκή ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης». Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Το Σάββατο 30 Ιουλίου στις 21.00 θα έρθουν στην Κύπρο οι πετυχημένες ερμηνευτές Γιώργος Νταλάρας και Γιάννης Κότσιρας όπου θα διασκεδάσουν τους παρευρισκόμενους με παλιές και νέες επιτυχίες τους.  Τιμή εισιτηρίου 15 ευρώ. Την Κυριακή 28 Αυγούστου στις 19.00,  η Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής σεβόμενη τους λάτρεις του κινηματογράφου θα παρουσιάσει την ταινία  Αλέξης Ζορμπάς -«Ακολουθώντας τον Μίκη μέσα από τον κινηματογράφο» με τον Άντονι Κουίν. Είσοδος ελεύθερη.


Στο δικό του χαιρετισμό ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου, κ. Δημήτρης Αλετράρης, εξέφρασε τη χαρά του για τα 15 χρόνια από την ανασύσταση της  Μητρόπολης Ταμασού και Ορεινής αλλά και το σεβασμό του για όλα όσα η Μητρόπολη προσέφερε προς όφελος της κοινωνίας και των ανθρώπων του τόπου μας.

Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί αφιέρωμα του Μιχάλη Πασιάρδη όπου ο Μιχάλης Βιολάρης, Δέσποινα Ολυμπίου, Κώστας Χατζηχριστοδούλου και Κούλης Θεοδώρου θα βρεθούν επί σκηνής. Είσοδος ελεύθερη.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: