fbpx
18.3 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ: «ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ: «ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΟΤΗΤΑ» (βίντεο)

-

Για την ισότητα των γυναικών μεταξύ των ανδρών μίλησε ο Γιώργος Καπουτζίδης επισημαίνοντας ότι «η ισότητα για την οποία μιλάμε είναι μόνο στα χαρτιά, δεν έχει γίνει πραγματικότητα». Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος είχε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον Θοδωρή Βαμβακάρη και τον Τάκη Γιαννούτσο στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος».

Ο ηθοποιός μίλησε για την έμπνευση που είχε την περίοδο της καραντίνας που τον οδήγησε να ξεκινήσει να γράφει μία νέα σειρά ενώ περιέγραψε και την καθημερινότητα με τις αγαπημένες του γάτες στην Αίγινα όπου και αποσύρθηκε για να περάσει τον εγκλεισμό. “Δεν πρόκειται να κάνω καμιά έκπτωση στην παραγωγή της αφού σκοπεύω καλώς εχόντων των πραγμάτων την προωθήσω  και στο εξωτερικό».

Ο ίδιος ετοιμάζει, παράλληλα μια νέα εκπομπή για την ΕΡΤ με θέμα τους Έλληνες αθλητές που θα συμμετάσχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο»

Φυσικά δεν μπορούσε να μην σχολιάζει το επίκαιρο θέμα των καταγγελιών για τις σεξουαλικές κακοποίησης των γυναικών όμως παραδέχτηκε ότι δεν τον άφησε αδιάφορο η καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου και ήταν μάλιστα από τους πρώτους που επικοινώνησαν μαζί της προκειμένου να της εκφράσει τη συμπαράστασή και τη στήριξή του. 

«Της έστειλα αμέσως μήνυμα, με το που έμαθα αυτή την εξομολόγηση. Νομίζω είναι ένα από τα σημαντικότερα πρότυπα που μπορεί να έχει μία γυναίκα σήμερα. Οι γυναίκες πρέπει να ενωθούν και να διεκδικήσουν. Η ισότητα για την οποία μιλάμε είναι μόνο στα χαρτιά, δεν έχει γίνει πραγματικότητα. Η ισότητα πρέπει να γίνει στο μυαλό ότι ο άνδρας και η γυναίκα έχουν ίσα δικαιώματα. Δεν ζούμε σε μία κοινωνία που το έχει πετύχει αυτό. Δουλευόμαστε. Το θάρρος της να βγει και να μιλήσει δημόσια για τον εφιάλτη της, όσο κι αν χτύπησε στη ρίζα πρόσωπα και καταστάσεις που μέχρι σήμερα μαστίζουν συθέμελα την κοινωνία, δεν απέφυγε να στοχοποιηθεί και να γίνει πόλος έλξης φαρμακερών σχολίων».

«Το θάρρος της να βγει και να μιλήσει δημόσια για τον εφιάλτη της, όσο κι αν χτύπησε στη ρίζα πρόσωπα και καταστάσεις που μέχρι σήμερα μαστίζουν συθέμελα την κοινωνία».

Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι έχει βιώσει παλιότερα στο παρελθόν την κακεντρέχεια των ανθρώπων όταν βρήκε και μίλησε για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό «Χυδαία σχόλια φυσικά και δέχτηκα. Αλλά δεν πρέπει να στεκόμαστε πολύ σε αυτό. Θα υπάρχει πάντοτε ένα μέρος του πληθυσμού που θα γράψουν χυδαία σχόλια. Ε και; Δεν έχεις λόγο να στενοχωρηθείς με την μπούρδα που θα γράψει ένας άνθρωπος που είναι προφανώς δυστυχισμένος και αποτυχημένος σε όλους τους τομείς. Γιατί αν ήταν ερωτευμένος, αν έκανε καλό σεξ, αν είχε μία δουλειά που του άρεσε το τελευταίο πράγμα που θα έκανε θα ήταν να μπει στο δικό σου Instagram και να γράψει».

Για την απόφασή του να μείνει εκτός τηλεοπτικού στίβου εξήγησε πως η καραντίνα του προσέφερε μία τέτοια ευκαιρία επαναπροσδιορισμού σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο που δεν ήθελε να την αφήσει να πάει χαμένη.  «Σε μία περίοδο πολύ μεγάλης οικονομικής αβεβαιότητας εγώ θα μπορούσα να είμαι στο Mega ως σύμβουλος μυθοπλασίας. Ένιωθα ότι μου δίνεται μία ευκαιρία να αλλάξω τη ζωή μου με όλο αυτό που γίνεται κι έτσι αποφάσισα να μείνω στην Αίγινα».

«Χυδαία σχόλια φυσικά και δέχτηκα. Αλλά δεν πρέπει να στεκόμαστε πολύ σε αυτό. Θα υπάρχει πάντοτε ένα μέρος του πληθυσμού που θα γράψουν χυδαία σχόλια. Ε και;»

«Είπα θα χάσεις την ηρεμία σου, μπορεί να είναι δύο εβδομάδες, αλλά θα είσαι δύο βδομάδες μακριά από το νησί, θα σταματήσεις να γράφεις και επίσης κακά τα ψέματα δεν ξέρω και αν είναι ιδιαίτερα σωστό απέναντι στην ΕΡΤ που περιμένει να κάνουμε την αθλητική εκπομπή τον Μάρτιο να εμφανιστώ εγώ τον Φεβρουάριο στον ΣΚΑΪ κι έτσι είπα “όχι”».

https://streamable.com/q9a7iq

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: