Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025
7.2 C
Cyprus

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ: Η πρωτοβουλία του παίρνει σάρκα και οστά στο ντέμπι ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια- Κανένα παιδάκι χωρίς αρκουδάκι

- Advertisement -

Σάρκα και οστά παίρνει η πρωτοβουλία του Γιώργο Καμπούρη ώστε να μην μείνει κανένα παιδάκι χωρίς αρκουδάκι. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία θα γίνει πράξη την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου στο στάδιο ΓΣΠ, στο αναβληθέν ντέμπι μεταξύ ΑΠΟΕΛ Vs Ομόνοια.

Ο θεσμός που δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στο εξωτερικό, έχει ως στόχο, κάθε φίλαθλος ο οποίος θα παρευρεθεί στο ντέρμπι, να φέρει από ένα λούτρινο αρκουδάκι και να το ρίξει σε κάποιο χρονικό σημείο που θα καθοριστεί.Τα αρκουδάκια θα μαζευτούν, θα απολυμανθούν και θα οδηγηθούν στην αγκαλιά κάθε μικρού παιδιού (που ίσως δεν έχει την καλύτερη τύχη στην ζωή του), προσφέροντας αγάπη και ένα επιπλέον χαμόγελο ελπίδας! 


Για αυτή την χρονιά, τα αρκουδάκια, για λόγους ασφαλείας και υγειονομικών πρωτοκόλλων, θα μαζευτούν έξω στις εισόδους του σταδίου. Τα αρκουδάκια θα μαζεύονται από τις 15:00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα στις 17:00.  Την συγκεκριμένη πρωτοβουλία έχει αγκαλιάσει τόσο το ΑΠΟΕΛ όσο και η Ομόνοια. Να επισημανθεί ότι υπάρχει περιορισμός στο μέγεθος και στην ποσότητα που θα πάρει μαζί του ο κάθε φίλαθλος.  Το μέγεθος να μην ξεπερνάει τα 40cm και σε ποσότητα να είναι 1-2 λούτρινα αρκουδάκια από κάθε φίλαθλο. Για οποιανδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί με τον Γιώργο Καμπούρη στο τηλέφωνο 99 954607. 

Hot this week

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

ΡΑΦΑΕΛΑ-ΧΡΙΣΤΟΣ: Έτοιμοι να ανέβουν στη σκηνή – Ποιοι διακρίθηκαν για την Κύπρο στο Junior Eurovision-(Bίντεο)

Η Ραφαέλλα και ο Χρίστος ετοιμάζονται να εκπροσωπήσουν απόψε...

Topics

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ: Φωτιά σκόπιμα στη μέση δρόμου στη Μέσα Γειτονιά

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στη...

ΚΑΙΡΟΣ: Πάρτε ζακέτα… Πτώση της θερμοκρασίας τις βραδινές ώρες

Αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις σήμερα, όμως η πτώση...

Related Articles

Popular Categories