23.9 C
Nicosia
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: Έφυγε από τη ζωή ο Κύπριος ταλαντούχος σχεδιαστής γραφικών -Πότε...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: Έφυγε από τη ζωή ο Κύπριος ταλαντούχος σχεδιαστής γραφικών -Πότε θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία

-

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 40 ετών ο Κύπριος ταλαντούχος Visual Communication Generalist, Γιώργος Βασιλείου, σκορπίζοντας θλίψη ανάμεσα στους οικείους και σε όσους τον γνώρισαν από κοντά.

Σύμφωνα με τις αναρτήσεις των φίλων του, ο Γιώργος Βασιλείου ήταν ένα δημιουργικό και χαρούμενο άτομο, αρκετά γνωστός στο χώρο της δημοσιογραφικής και του σχεδιαστικού τοπίου της Κύπρου λόγω της εξαιρετικής δουλειάς του η οποία περιλάμβανε την δημιουργία και διαχείριση οπτικού περιεχομένου για την επικοινωνία μηνυμάτων μέσω γραφικών, εικόνων, βίντεο και άλλων οπτικών μέσων. Ο ίδιος συνεργάζονταν με επιτυχία και έχαιρε εκτίμησης με άλλους σχεδιαστές, συγγραφείς, και προγραμματιστές για την ολοκλήρωση έργων οπτικής επικοινωνίας. Η απώλειά του θα είναι αναντικατάστατη.

Σε ανάρτησή του, ο δημοσιογράφος Γιώργος Σαββινίδης κοινοποίησε μέσω ανάρτησης του το θλιβερό γεγονός.

«Ο πολυαγαπημένος μας Γιώργος μάς άφησε γαλήνια σήμερα, λίγο μετά τις 5 το πρωί. Συγγνώμη, αλλά αυτή την ώρα δεν μπορώ να βρω λόγια παρηγοριάς, ούτε για όλους αυτούς που τον λάτρεψαν, ούτε για μένα τον ίδιο που αδυνατώ να το διαχειριστώ. Όσα “κρίμα κι άδικο” και αν ουρλιάξεις, όσους τοίχους και να γρονθίσεις, όσο και να σπαράξεις, έτσι έχουν τα πράγματα. Είναι τόσο απλό και τόσο οδυνηρό.

Μια από τις δουλειές του Γιώργου Βασιλείου ήταν και η κάρτα με την αφίσα Μαιάμι που δημιούργησε για το Travellink Cyprus.

Ο Γιώργος μας. Ένας άνθρωπος ολοζώντανος, με καρδιά μποστάνι, που όπου βρισκόταν ήταν η χαρά και η ψυχή της παρέας, έσβησε σαν το κερί, μόλις στα 40 του χρόνια. Έτσι είναι και πρέπει να το χωνέψουμε. Τουλάχιστον τελείωσε και το αδιανόητο μαρτύριο που πέρασε τους τελευταίους μήνες.

Όμως, αυτό που θα θυμόμαστε είναι ότι μοιράστηκε απλόχερα το γέλιο και την καλοσύνη του με τους ανθρώπους. Θα τον έχουμε στην καρδιά μας και θα τον πεθυμούμε όσο ζούμε. Και φυσικά, θα είμαστε πάντα δίπλα στην αγαπημένη του Zoe.

Θα τον αποχαιρετήσουμε αύριο, Δευτέρα 29 Ιουλίου, στις 5 μ.μ., στην εκκλησία Αποστόλου Λουκά στον Στρόβολο. Συλλυπητήρια: 4.30 μ.μ. Η ταφή θα γίνει στο Νέο Κοιμητήριο Λακατάμιας, στη βιομηχανική περιοχή παρά την οδό Τσερίου.»

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές νεφώσεις

Σήμερα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, με πιθανότητα μεμονωμένων βροχών το απόγευμα, κυρίως στα ορεινά.Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος...