fbpx
22.9 C
Nicosia
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΓΙΩΡΓΟΣ-ΑΡΙΑΔΝΗ ΑΔΑΜΙΔΟΥ: Elysian -PlantBasedKitchenBar-Μια ανατρεπτική υγιεινή εμπειρία γεύσης...

ΓΙΩΡΓΟΣ-ΑΡΙΑΔΝΗ ΑΔΑΜΙΔΟΥ: Elysian -PlantBasedKitchenBar-Μια ανατρεπτική υγιεινή εμπειρία γεύσης…

-

Το Elysian Plant Based Kitchen Bar είναι ένα καινοτόμο εστιατόριο με κεντρική φιλοσοφία τη φυτική διατροφή, ιδανικό για νηστείες το οποίο δημιουργήθηκε από τους Γιώργο και Αριάδνη Αδαμίδη, έμπειρους στον χώρο της φιλοξενίας και του τουρισμού. Εκπρόσωποι των ΜΜΕ της Κύπρου βρέθηκαν εκεί για να δοκιμάσουν μια ανατρεπτική υγιεινή εμπειρίας γεύσης.

Από το 2020, το Elysian προσφέρει μια πλούσια εμπειρία γεύσης και υγείας στους πελάτες του. Με την αποστολή να προωθεί την υγεία και την ευεξία, χρησιμοποιώντας τοπικά υλικά και ενθαρρύνοντας τη φροντίδα του σώματος, του μυαλού και του πνεύματος.

Η Αφροδίτη Δερματά ο Μιχάλης Μιχαηλίδης και η Φωτεινή Παλληκαρίδη

Στο Elysian, συνεχώς βελτιώνονται το μενού τους, προσφέρουν υγιεινό brunch, θεματικές βραδιές και υπηρεσίες catering. Με βραβεία που επιβεβαιώνουν την προσπάθειά τους, η κουζίνα του Elysian προσφέρει υγιεινά και νόστιμα πιάτα χωρίς συμβιβασμούς, χρησιμοποιώντας τοπικά υλικά και αποφεύγοντας τα λευκά αλεύρια και τη ζάχαρη στα φαγητά και τα γλυκά .

Ο Μιχάλης Χριστοδούλου και ο Γιώργος Αδαμίδης

Το Elysian επενδύει διαρκώς στην καινοτομία και τη βελτίωση, με συνεχείς αναβαθμίσεις:στο μενού του, στο λανσάρισμα του πιο υγιεινού brunch της Κύπρου, όπως έχει χαρακτηριστεί από το TripAdvisor, στις θεματικές βραδιές, στα catering εταιρειών αλλά και προσωπικών εκδηλώσεων και πιο πρόσφατα στην εισαγωγή του Κυπριακού μεζέ, που έχει και αυτός  χαρακτηριστεί ως ο πιο υγιεινός μεζές τις Κύπρου, είναι χωρίς χοληστερόλη και ζωικά προϊόντα.

H Νταϊάνα Αζά και η Φωτεινή Παλληκαρίδου

H εμπειρία της φυτικής διατροφής γίνεται ακόμα πιο πλούσια και διασκεδαστική για τον κάθε απαιτητικό ουρανίσκο. Οι προσπάθειες και η επιμονή της ομάδας του Elysian επιβεβαιώθηκε με χρυσές βραβεύσεις στον τομέα της εστίασης από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του.

O Άκης Θωμάς και ο Γιώργος Αδαμίδης

Η Άντρια Γεωργίου και η Αριάδνη Αδαμίδη

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

LΟUIS HOTELS: Φέρνει το Καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι έχει ξεχωριστή αξία για την Louis Hotels, αφού στην πάροδο των 80 χρόνων εμπειρίας της, έχει χαρίσει και συνεχίζει να χαρίζει μοναδικές...