22.8 C
Nicosia
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ (βίντεο)

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ (βίντεο)

-

Πρόταση για να παρουσιάσει το ριάλιτι επιβίωσης Survivor έγινε πριν λίγο διάστημα, στον Γιώργο Αγγελόπουλο χωρίς ωστόσο ο ίδιος να την αποδεχτεί. O ίδιος μίλησε για τη δική του εμπειρία στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ μίλησε για το σωματείο «Φύλακας Άγγελος» για την προστασία των παιδιών, στο οποίο είναι πρόεδρος, αποκαλύπτοντας ένα περιστατικό που τον είχε σοκάρει.

«Μου έγινε πρόταση να παρουσιάσω το Survivor. Είχαμε κάνει κάποιες τηλεφωνικές συζητήσεις, τελικά δεν προχώρησε. Ήταν περίπου ένα μήνα πριν ξεκινήσει. Είχαμε πει κάποια πράγματα, είχαμε περάσει σε κάποιες λεπτομέρειες όσον αφορά τη συνεργασία μας αλλά δεν προχώρησε».

«Μια χρονιά του Survivor διαφορετική. Οπωσδήποτε είναι πετυχημένο από ότι δείχνει μέχρι τώρα, τουλάχιστον, από ότι ακούω».

Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι δεν παρακολουθεί το φετινό ριάλιτι επιβίωσης «Δεν το βλέπω πάρα πολύ το φετινό. Το ξεκίνησα λίγο γιατί είχαμε κάνει και τις συζητήσεις για να το παρουσιάσω. Είναι ένα διαφορετικό πρότζεκτ. Μια χρονιά του Survivor διαφορετική. Οπωσδήποτε είναι πετυχημένο από ότι δείχνει μέχρι τώρα, τουλάχιστον, από ότι ακούω. Λίγο η καραντίνα, λίγο τα τοπία, λίγο τα αγωνίσματα…».

 Ο «Ντάνος» μίλησε επίσης για το έργο του στο μη κερδοσκοπικό σωματείο «Φύλακας άγγελος» αποκαλύπτοντας παράλληλα ένα περιστατικό σεξουαλική κακοποίηση που είχε συμβεί σε ένα μικρό μωρό.

«Σαν πολίτης και ιδρυτικό μέλος έχω να πω ότι με τη συναναστροφή μου με τα παιδιά που έχουν κακοποιηθεί, σπάζει ο άνθρωπος. Μπορεί να αλλάξει το μέλλον του παιδιού μια τέτοια συνθήκη»

 «Έχουμε εξετάσει περίπτωση πατέρα που ασκούσε σεξουαλική κακοποίηση στην 2,5 ετών κόρη του.  Σαν πολίτης και ιδρυτικό μέλος έχω να πω ότι με τη συναναστροφή μου με τα παιδιά που έχουν κακοποιηθεί, σπάζει ο άνθρωπος. Μπορεί να αλλάξει το μέλλον του παιδιού μια τέτοια συνθήκη. Γίνεται παραγραφή του αδικήματος μετά από κάποια χρόνια. Δεν παραγράφεται ποτέ από όσους το έχουν υποστεί. Όταν φτάσει μια καταγγελία, πριν φτάσει μπορεί να την έχουμε γύρω μας. Καταγγέλλοντάς τη προστατεύουμε και τον άλλον που δεν μπορεί να το κάνει. Είναι πολύ σημαντική η ενημέρωση για να προστατευτούν όλοι σε όποια θέση κι αν βρίσκονται. Τα παιδιά είναι πολύ ευάλωτα. Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε οι νόμοι να είναι πιο αυστηροί», κατέληξε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Τον ίδιο δεν τον ενοχλεί που όλοι τον έχουν συνδέσει με τον όνομα “Ντανός” γιατί το είχε από μικρός από το θείο του. Μιλώντας για την υποκριτική ο ίδιος αποκάλυψε ότι είναι δύσκολο να σπουδάσει υποκριτική, αλλά είναι ανοικτός στις τηλεοπτικές προτάσεις.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: