fbpx
18.9 C
Nicosia
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΓΙΟΥΛΑ ΑΡΑΟΥΖΟΥ: ΜΕ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΗΣ ΕΙΣΗΛΘΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ

ΓΙΟΥΛΑ ΑΡΑΟΥΖΟΥ: ΜΕ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΗΣ ΕΙΣΗΛΘΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ

-

Σε ένα διαφορετικό ρόλο από ότι την έχουμε γνωρίσει μέχρι σήμερα έχει επικεντρωθεί η Γιούλα Αραούζου. Η καλλιτεχνική της φύση έχει εκδηλωθεί φτιάχνοντας πλέον χειροποίητα κοσμήματα αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο την ομορφιά της γυναίκας που τα φοράει.

Από ανέκαθεν η Γιούλα Αραούζου δημιουργούσε με τα «μαγικά» της χέρια διάφορα πράγματα αλλά τώρα η ίδια ανέδειξε το ταλέντο της κατασκευάζοντας κοσμήματα για όλα τα γούστα. «Όλα ξεκίνησαν από την καραντίνα, όταν έκανα το πρώτο μου κόσμημα και το έδειξα στην αδελφή μου Elena Antoniades Hart η οποία ενθουσιάστηκε πάρα πολύ» μας δηλώνει η Γιούλα Αραούζου.

Τα κοσμήματα της Γιούλας Αραούζου μπορείτε να τα βρείτε στο my_yarajewelry στο instagram

Η Κύπρια επιχειρηματίας με την παρότρυνση της αδελφής της, της μητέρας της, αλλά και των φίλων της, οι οποίοι είδαν από κοντά τις δημιουργίες των κοσμημάτων της αποφάσισε να μοιραστεί τις δημιουργίες μέσω του διαδίκτυου στο ευρύ κοινό, λανσάροντας τα με την ονομασία my_yarajewelry

To όνομα το οποίο συμβολίζει τα αρχικά του ονόματος της στην Αραβική γλώσσα σημαίνει Μικρή Πεταλουδίτσα ενώ στην Βραζιλία το συγκεκριμένο όνομα προέρχεται από μια θεότητα. Τα υλικά που χρησιμοποιεί για τα κοσμήματα της είναι ημιπολύτιμοι λίθοι και τα εισάγει από το εξωτερικό ενώ η ίδια μέρα με την ημέρα δημιουργεί ακόμη περισσότερα κοσμήματα μαθαίνοντας νέες τεχνικές με τη βοήθεια της δασκάλας της, Δήμητρας.

Η Χριστίνα Δημητρίου φορώντας τις δημιουργίες της Γιούλας Αραούζου
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: