fbpx
21.8 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΓΙΟΥΛΑ ΑΡΑΟΥΖΟΥ: Έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της πατέρας-Το συγκινητικό μήνυμα...

ΓΙΟΥΛΑ ΑΡΑΟΥΖΟΥ: Έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της πατέρας-Το συγκινητικό μήνυμα της -Πότε θα τελεστεί η εξόδια ακολουθία- (Φώτο)

-

Ο πολυαγαπημένος πατέρας της επιχειρηματίας, Γιούλας Αραούζου και της σχεδιάστριας Έλενα Αντωνιάδη-Hart, έφυγε χθες από τη ζωή βυθίζοντας σε θλίψη τους οικείους του. Ο εκλιπών ήταν ο βράχος όλης της οικογένειας και ιδιαίτερα της σύζυγου του Νίτσας, η οποία ήταν στο πλαϊ του για 57 χρόνια.

«Καλό σου ταξίδι λατρεμένε μας παπάκη. Πάντα θα σε θυμόμαστε με το πλατύ σου χαμόγελο και τη μεγαλοψυχία σου. Είμαστε πολύ περήφανες και εγώ και το Ελενακι σου που ήσουν ο παπάκης μας. Δεν μας στερησες ποτέ τίποτα! Όλες αυτές οι αναμνήσεις δε μπορούν να σβήσουν ποτέ! Πέρασες πολύ δύσκολα τους τελευταίους μήνες αλλά τουλάχιστον πλέον δε θα υποφέρεις άλλο. Τώρα θα πας σ’ενα καλύτερο κόσμο. Θα ζεις για πάντα στις καρδιές μας αγαπημένε μας παπάκη. Ήσουν πάντα Κύριος ειλικρινής αυθεντικός αξιοπρεπής και μεγαλοψυχος. Καλό σου ταξίδι. Αιώνια ας είναι η μνήμη σου! Να μας προσέχεις από ψηλά και μια μέρα πάλι θα ξανασυναντηθουμε. Σε λατρεύουμε η Γιουλιτσα σου το Ελενακι σου η Νίτσα σου οι γαμπροί σου και τα εγγόνια σου. Ο πόνος και η απώλεια σου μεγάλη για όλους μας μα ειδικά για τη γυναίκα σου που στάθηκε δίπλα σου βράχος σε όλα για 57 χρόνια! Καλό σου ταξίδι λατρεμένε μας παπάκη. Σε λατρεύουμε για πάντα! »

Με την μητέρα της, Νίτσα

Η κηδεία θα γίνει το Σάββατο 8 Ιουλίου ώρα 10.00 το πρωί στο κοιμητήριο Κωνσταντίνου και Ελένης. Εισφορές στο Παγκύπριο Σύνδεσμο Φίλων Νεφροπαθών.

Η Έλενα Αντωνιάδη-Hart και η Γιούλα Αραούζου

Η ομάδα του coffeevibesmagazine εκφράζει τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: