fbpx
25.6 C
Nicosia
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΦΝΑΙΟΣ: O AΦΑΝΗΣ ΗΡΩΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ 7ΧΡΟΝΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΦΝΑΙΟΣ: O AΦΑΝΗΣ ΗΡΩΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ 7ΧΡΟΝΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

-

Ο Γιάννης Σιφναίος είναι o αφανής ήρωας και πατέρας τεσσάρων παιδιών ο οποίος εδώ και τρεις μήνες βιώνει από μακριά το δράμα του 7χρονου γιου του, Παναγιώτη ο οποίος όπως είναι ήδη γνωστό, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Ισραήλ.

Μαζί με τον μικρό ο οποίος παρουσιάζει τις τελευταίες ημέρες βελτίωση στην υγεία του, στέκεται δίπλα στο πλευρό του, η μητέρα του, Μαρία Θρασυβούλου. Ο πατέρας του, όμως ο Γιάννης Σιφναίος είναι στην Κύπρο και προσπαθεί με δύναμη ψυχής να μεγαλώσει τα άλλα τρία παιδιά της οικογένειας. Καθημερινά, ο σύζυγός της Μαρίας Θρασυβούλου φροντίζει τα μικρά αγγελούδια του ηλικίας, 10, 11 και 12 ετών.

Ο πατέρας των τεσσάρων παιδιών, ο οποίος ζει το δικό του γολγοθά. Καθημερινά ο Παναγιώτης μιλά μαζί με τον πατέρα του μέσω βιντεοκλήσης.

Ο πατέρας του μικρού 7χρονου Παναγιώτη είναι οδηγός στο επάγγελμα και εργάζεται μέχρι το μεσημέρι, για να μπορεί τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας να φροντίζει τα τρία μικρά παιδιά. Να θυμίσουμε ότι από το «Αγκαλιάζω με αγάπη» διεξάγεται Παγκύπριος έρανος για τον 7χρονο Παναγιώτη. Τα χρήματα που θα μαζευτούν θα χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία του δωματίου του με ειδικευμένα μηχανήματα με οξυγόνο τα οποία είναι απαραίτητα για την υγεία του.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ :Ένα βράδυ αλληλεγγύης και στήριξης-Ο Λούκας Σταύρου περπάτησε στην...

Η φιλανθρωπική επίδειξη μόδας που διοργανώθηκε στο Annabelle Hotel άφησε μια γλυκιά αίσθηση και απέδειξε ότι η αλληλεγγύη και η στήριξη στους συνανθρώπους μας...