19.1 C
Nicosia
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΟΚΑΡΙΝΗΣ: ΜΕ ΤΗΝ 23ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΟΤΕΡΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ-Ο ΤΡΑΓΟΥΔΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥ «ΑΧ ΕΥΛΑΜΠΙΑ»...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΟΚΑΡΙΝΗΣ: ΜΕ ΤΗΝ 23ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΟΤΕΡΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ-Ο ΤΡΑΓΟΥΔΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥ «ΑΧ ΕΥΛΑΜΠΙΑ» (βίντεο)

-

Οι δημόσιες εμφανίσεις και οι συνεντεύξεις δεν είναι το φόρτε του, όμως σήμερα ο Γιάννης Γιοκαρίνης εμφανίστηκε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μαζί μάλιστα με τη σύζυγό του με την οποία μετρούν δεκαοχτώ χρόνια κοινής ζωής.

Μαζί με τον γνωστό ερμηνευτή μίλησε και η σύζυγός του Σοφία, για τη σχέση τους που κρατά 18 χρόνια και παρά τη μεγάλη διαφορά ηλικίας των 23χρόνων χρόνων ο έρωτας τους ακόμη ζει. Η Σοφία όπως διευκρινίζει τον έχει βοηθήσει πολλές φορές στην πορεία του και πάντα τον στήριζε σε κάθε επαγγελματικό του βήμα. «Δεν με φόβισε τόσο η ηλικία αλλά πώς ένας άγνωστος άνθρωπος με είχε καταλάβει», ανέφερε η Σοφία.

Μιλώντας για τα επαγγελματικά του ο ίδιος ανέφερε ότι ποτέ δεν ήταν στόχος τα χρήματα και το αποδεικνύουν οι επιλογές του  «Δεν κοίταξα ποτέ τα χρήματα μου αρέσει η λαϊκή μουσική και οχι η λαϊκίστικη. Αρνήθηκα πρόταση με τον Λευτέρη Πανταζή για δεκαπλάσια αμοιβή».

https://streamable.com/r8kcfi
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

PATRIZIA PEPE: Ποιους είδαμε στο ιταλικό brand στην Λεμεσό

Εκλεκτοί προσκεκλημένοι, εκπρόσωποι των ΜΜΕ, fashion lovers και επιχειρηματίες, βρέθηκαν στο κατάστημα PATRIZIA PEPE και είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τον μοναδικό...