fbpx
31.2 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ: ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΩΣ ΗΡΩΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ BUCKS (βίντεο)

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ: ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΩΣ ΗΡΩΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ BUCKS (βίντεο)

-

Μια υποδοχή που αξίζει χίλιες λέξεις πραγματοποίησαν οι οπαδοί των Bucks στην μεγάλη παρέλαση όπου υποδέχθηκαν τον Γιάννη Αντεκοκούνμπο και την ομάδα του. Ολόκληρη η πόλη ξεχύθηκε στους δρόμους για να τιμήσουν με αυτό τον τρόπο τον μεγάλο Ελλαδίτη αθλητή.

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση κερδίζοντας το πρωτάθλημα του ΝΒΑ για δεύτερη φορά στην ιστορία των Bucks, μετά το 1971. Στα μόλις 26 του χρόνια ο Greek Freak έγραψε ιστορία με χρυσά γράμματα στο μπάσκετ κάνοντας περήφανους όλους τους Έλληνες για το παλικάρι που μεγάλωσε με δυσκολίες στα Σεπόλια. Γι’ αυτό το λόγο το απόγευμα της Πέμπτης στην μεγάλη παρέλαση των νικητών στο Milwaukee, οι οπαδοί γιόρτασαν όπως είθισται τον θρίαμβο και το όνειρο μιας ζωής επευφημώντας τους μεγάλους νικητές και πολύ περισσότερο τον Γιάννη Αντετοκούμπο.

Από την άλλη όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα «The Guardian», δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην απόφαση του Γιάννη να παραμείνει στους Bucks (υπογράφοντας το πιο προσοδοφόρο συμβόλαιο στην ιστορία του NBA, έναντι 228 εκατ. δολαρίων για 5 χρόνια). Αντί να ακολουθήσει το ρεύμα της λεγόμενης «Ringz culture» η οποία οδηγεί στη δημιουργία υπερ-ομάδων με σταρ παίκτες οι οποίοι συγκεντρώνονται στους 2-3 κορυφαίους συλλόγους που κάνουν σταθερά πρωταθλητισμό, όπως πχ οι Lakers, ο Αντετοκούνμπο προτίμησε να μεγαλώσει μαζί με τους Bucks.

https://youtu.be/hw29Y1CzAVU
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΟΜΨΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ: Εννέα Κύπριες σχεδιάστριες μόδας παρουσιάζουν την κυπριακή παράδοση-Όλα τα...

Μια μοναδική εκδήλωση πραγματοποιείται με εννέα καταξιωμένες Κύπριες σχεδιαστές παρουσιάζοντας μια σύγχρονη απόδοση της παραδοσιακής ενδυμασίας εμπνευσμένες από υλικά της Υπηρεσίας Κυπριακής Χειροτεχνίας του...