ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ: Μετά την Κύπρο πήγε στο Μέγαρο Μαξίμου- Έλληνες πολίτες η μητέρα και ο αδελφός του (φωτό)

Μετά το ολιγοήμερο ταξίδι του, στην Κύπρο ο Γιάννης Αντετοκούμπο βρέθηκε στο μέγαρο Μαξίμου όπου η μητέρα του Βερόνικα Νκεμ και ο αδελφός του Αλέξανδρος – Εμέκα Αντετοκούνμπο, πολιτογραφήθηκαν Έλληνες υπό την  παρουσία του  Κυριάκου Μητσοτάκη.

Κατά την έξοδο του με την οικογένεια του από το Μέγαρο Μαξίμου, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «πάντα νιώθαμε Έλληνες» ενώ σε δηλώσεις του ο Έλληνας πρωθυπουργός, μίλησε για το πόσο καταπληκτικά παιδιά έφερε στον κόσμο η Βερόνικα Νκεμ.

«Θερμά συγχαρητήρια, είστε τώρα όλη η οικογένεια Έλληνες πολίτες. Κι επειδή έχουμε πει πολλά πράγματα για τα παιδιά και πόσο περήφανους μας έχουν κάνει, θα ήθελα να πω μία κουβέντα για την κυρία Βερόνικα, για το γεγονός ότι μεγαλώσατε καταπληκτικά παιδιά, με αξιοπρέπεια και ήθος. Είστε ο πυλώνας, η κολώνα της οικογένειας. Μακάρι να ήταν εδώ μαζί σας και ο πατέρας σας, θα ήταν πάρα πολύ υπερήφανος. Στο πρόσωπό σας, στο πρόσωπο όλης της οικογένειας Αντετοκούνμπο, αντικατοπτρίζεται η Ελλάδα που θέλουμε: η Ελλάδα που προσπαθεί, αγωνίζεται, ξεπερνά τις δυσκολίες, κρατά ενωμένη την οικογένειά της. Είναι η Ελλάδα που μας κάνει περήφανους. Οπότε, και πάλι, Γιάννη, Άλεξ, κυρία Βερόνικα, πολλά συγχαρητήρια».

Μετά την ορκωμοσία ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με την Βερόνικα, τον Γιάννη και τον Άλεξ Αντετοκούνμπο και συζήτησαν για την Ελλάδα και την Αμερική, για τους δύσκολους καιρούς που πέρασε η οικογένεια, την αγαπη για το μπάσκετ, το NBA, την Εθνική Ελλάδας και την κινηματογραφική ταινία για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα.

Hot this week

To Παγκόσμιο Κύπελλο παίζεται αλλιώς με συμπαίκτη την allwynbet

H μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου είναι εδώ και η...

Η Visa συνεργάζεται με την OpenAI για την υποστήριξη της επόμενης γενιάς εμπορίου μέσω Τεχνητής Νοημοσύνης

Νέα συνεργασία φέρνει το παγκόσμιο δίκτυο πληρωμών της Visa...

Topics

To Παγκόσμιο Κύπελλο παίζεται αλλιώς με συμπαίκτη την allwynbet

H μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου είναι εδώ και η...

ΖΕΣΤΗ ΜΕ ΝΕΥΡΑ: Ήλιος το πρωί, το απόγευμα βροχές και καταιγίδες

Ο καιρός σήμερα ξεκινά ήπιος και κυρίως αίθριος, όμως...

Related Articles

Popular Categories