fbpx
18.9 C
Nicosia
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ: Αγόρασε δύο επαύλεις αξίας 1.800.000€ στη Μεσσηνία – Είναι...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ: Αγόρασε δύο επαύλεις αξίας 1.800.000€ στη Μεσσηνία – Είναι η πρώτη επένδυση που κάνει ο Greek Freak

-

Την πρώτη του αγορά στην Ελλάδα έκανε ο διεθνής σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι το μυαλό του είναι συνεχώς στην πατρίδα του. Ο σούπερ σταρ αγόρασε δύο πολυτελείς επαύλεις στην Πελοπόννησο έναντι ενός υπέρογκου ποσού δεδομένης της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί τα τελευταία χρόνια.

Όπως αναφέρει η δημοσιογράφος Στεφανία Σούκη σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προχώρησε σε μία μεγάλη επένδυση στη νέα γειτονιά των Rolling Greens στο «Costa Navarino». Είναι η πρώτη επένδυση που κάνει ο Greek Freak στη Ελλάδα, ο οποίος επισκέφθηκε το συγκρότημα στις αρχές Σεπτεμβρίου, μαζί με τον αδερφό του Θανάση Αντετοκούνμπο για ολιγοήμερες διακοπές, πριν από την επιστροφή τους στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Η αγορά αυτή μόνο τυχαία δεν είναι καθώς το συγκρότημα προσφέρεται για τη φιλοξενία αθλητών με ιδιαίτερα απαιτητικά προγράμματα. Παράλληλα, στο ξενοδοχείο έχουν φιλοξενηθεί κατά καιρούς διάσημα ονόματα όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Τόνι Κρόος και η Ελληνίδα πρωταθλήτρια της αντισφαίρισης, Μαρία Σάκκαρη. Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, πρόκειται για επαύλεις 3 και 4 υπνοδωματίων σε ένα επίπεδο, με υπόγειο, επιφάνειας από 235 έως 295 τ.μ. σε οικόπεδα επιφάνειας από 700 έως 1300 τ.μ. και τιμή που κυμαίνεται από 1,25 έως 1,8 εκατομμύρια ευρώ.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: