fbpx
27.8 C
Nicosia
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΙΚΑ: Kύμα συμπαράστασης προς το πρόσωπο της-Μετά την απόφαση του Ευρωπαϊκού...

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΙΚΑ: Kύμα συμπαράστασης προς το πρόσωπο της-Μετά την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου

-

Στο πλευρό της Γεωργίας Μπίκα στέκονται οι πολίτες μέσω ανάρτησης τους στα κοινωνικά δίκτυα χαρακτηρίζοντας την προσφυγή της στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, έως δικαίωση σχολιάζοντας την αστοχία της ελληνικής Δικαιοσύνης στην υπόθεση του βιασμού της που σημειώθηκε την Πρωτοχρονιά 2022 σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Η Γεωργία Μπίκα προσέφυγε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο τον περασμένο Σεπτέμβριο, μετά την απαλλαγή του 27χρονου από την κατηγορία του βιασμού. Η προσφυγή της κοπέλας έγινε παραδεχτή και το ευρωπαϊκό δικαστήριο πρότεινε διακανονισμό ανάμεσα στη Γεωργία Μπίκα και την ελληνική κυβέρνηση, κάτι που, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Νίκο Διαλυνά, δεν θα γίνει δεκτό.

«Η Γεωργία Μπίκα δεν πρόκειται να δεχθεί τον διακανονισμό, διότι επιθυμεί να οδηγηθεί η υπόθεση σε δημόσια συνεδρίαση, για να υποστηρίξει ζωντανά τα όσα ακριβώς συνέβησαν, και μετά να αποφασίσει το δικαστήριο για το τελικό ποσό της αποζημίωσης» δήλωσε στο ThessToday.gr ο κ. Διαλυνάς.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, το θέμα δεν είναι η αποδοχή υψηλότερου ή χαμηλότερου ποσού αποζημίωσης, αλλά η δικαίωση της Γεωργίας Μπίκα, κυρίως η ηθική.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: