fbpx
26.2 C
Nicosia
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΙΚΑ: Δικαιώνεται από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο-Δεν δέχεται ποσό για φιλικό διακανονισμό

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΙΚΑ: Δικαιώνεται από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο-Δεν δέχεται ποσό για φιλικό διακανονισμό

-

Μία πρώτη, εξαιρετικά σημαντική νίκη πέτυχε η Γεωργία Μπίκα στη διμέτωπη μάχη που δίνει για την υπόθεση του βιασμού που υπέστη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2022 σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Απαλλάσσοντας από την κατηγορία του βιασμού γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας μέσω του δικηγόρου της Νίκου Διαλυνά προσέφυγε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο κατά του ελληνικού κράτους. Η υπόθεση έχει απασχολήσει κατά μεγάλο βαθμό την ελληνική επικαιρότητα τώρα σύμφωνα με το Zoukla.gr η πρώτη απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστήριο έκανε παραδεχτή την προσφυγή της, κάτι που δείχνει ότι τη δικαιώνει.

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο με αυτήν του την απόφαση και κατά την πάγια διαδικασία που ακολουθείται,  εισηγείται την δυνατότητα «φιλικού διακανονισμού» με την απόδοση εκ μέρους του ελληνικού κράτους κάποιας αποζημίωσης. Σε περίπτωση απόρριψης του «φιλικού διακανονισμού» από την Γεωργία Μπίκα, η υπόθεση θα εισέλθει στην δεύτερη φάση που οδηγεί στην εκδίκασή της ενώπιον ακροατηρίου. Ήδη η Γεωργία Μπίκα απέρριψε κάθε σκέψη για φιλικό διακανονισμό και αποδοχή αποζημιώσεως αφού αυτό που επιθυμεί είναι η πλήρης δικαίωσή της από την Ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη.

Πηγή: Ζούγκλα

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

APIVITA: Γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας! και ενώνει τις δυνάμεις της...

Η 20η Μαΐου γιορτάζεται, κάθε χρόνο, ως Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας, με απόφαση του ΟΗΕ, με σκοπό να αναδειχθούν τα οφέλη των μελισσών και των...