fbpx
27 C
Nicosia
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΓΕΡΟΛΕΜΟΣ ΛΟΥΚΑ: Ένα μικρό παιδί χάρισε 36 αερόστατα στο Παιδοογκολογικό του Μακάρειου...

ΓΕΡΟΛΕΜΟΣ ΛΟΥΚΑ: Ένα μικρό παιδί χάρισε 36 αερόστατα στο Παιδοογκολογικό του Μακάρειου – Τι μας δήλωσε η μητέρα του (Φώτο-Βίντεο)

-

Ο κόσμος θα ήταν καλύτερος, εάν τον βλέπαμε μέσα απ’ τα μάτια των παιδιών και αυτό έπραξαν οι υπεύθυνοι του Παιδοογκολογικού και της Παιδιατρικής Πτέρυγας του Μακάρειου Νοσοκομείου, οι οποίοι αξιοποίησαν με τον καλύτερο τρόπο την δωρεάν του δίχρονου Γερόλεμου Λουκά.

Συγκεκριμένα από σήμερα τριάντα έξι αερόστατα διακοσμούν το Παιδοογκολογικό και την Παιδιατρική Πτέρυγα του Μακάρειου Νοσοκομείου, τα οποία δημιουργήθηκαν με πολλή αγάπη και κόπο για τα γενέθλια του μικρού μας θαύματος, όπως τον αποκαλούν όσοι είναι στο πλαϊ του, θα ομορφύνουν τη σκληρή καθημερινότητα των αθώων ψυχών.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τη μητέρα του μικρού Γερόλεμου, Αναστασία Κρεμμαστού μας ανέφερε ότι το όλο εγχείρημα δημιουργήθηκε για τα γενέθλια του δίχρονου γιου της και ήταν πραγματικά εντυπωσιακό.

«Διακοσμήσαμε τα αερόστατα στο πάρτι για τα 2α γενέθλια του γιου μας και ήταν εντυπωσιακά. Σε έναν κόσμο γεμάτο αρνητικές ειδήσεις και γεγονότα, είχαμε αυτή την ιδέα και αφού πήραμε τις απαραίτητες εγκρίσεις, έγινε πραγματικότητα. Η χαρά που πήραμε βλέποντας τις πανέμορφες φατσούλες να ενθουσιάζονται με τα αερόστατα, ήταν απερίγραπτη. Κομμάτια χαρτί μηδαμινής χρηματικής αξίας, μετατράπηκαν σε ένα πανέμορφο σκηνικό για τις αθώες ψυχούλες που βιώνουν τόσο δύσκολες καταστάσεις. Ας μην ξεχνάμε ότι και η πιο μικρή προσφορά στους συνανθρώπους μας, ειδικότερα σε παιδιά, είναι ανεκτίμητης αξίας. Η ζωή θα ήταν πιο όμορφη, αν την βλέπαμε μέσα από τα μάτια των παιδιών».

Η μητέρα του μικρού Γερόλεμου Λουκά, μαζί με τις κουμπάρες της, Σπυριδώνα Γεωργίου η οποία είναι και νονά του γιου της και Στέλλα Περού
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: