fbpx
27.7 C
Nicosia
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΓΕΒΓΕΝ ΣΑΚΧΟΦ: Oυκρανός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ συνάντησε για πρώτη φορά τη νεογέννητη...

ΓΕΒΓΕΝ ΣΑΚΧΟΦ: Oυκρανός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ συνάντησε για πρώτη φορά τη νεογέννητη κόρη του-Γέννησε μέσα σε καταφύγιο (Φώτο)

-

Ο Ουκρανός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα συνάντησε για πρώτη φορά τη νεογέννητη κόρη του. Ο ποδοσφαιριστής Γεβγέν Σάκχοφ, ήταν στην Αθήνα όταν ο ίδιος έχασε την επαφή για κάποιες ώρες με την ετοιμόγεννη γυναίκα του στο Κίεβο.

Όμως όλα πήγαν καλά και ο Σάκχοφ συναντήθηκε με τη νεογέννητη κόρη του αλλά και τη σύζυγό του μετά από πολλές ώρες αγωνίας. Ο ίδιος μετέβη στα σύνορα Ουκρανίας-Ρουμανίας και συνάντηση τη σύζυγό του μια εβδομάδα μετά τη γέννηση της κόρης τους, μέσα στις σειρήνες του πολέμου στο Κίεβο. Να θυμίσουμε, ότι η νεαρή γυναίκα γέννησε μέσα στο καταφύγιο. Η σύζυγος του Σάκχοφ ανέβασε τη σχετική φωτογραφία στο Instagram, ενώ λίγες ώρες νωρίτερα η ΠΑΕ ΑΕΚ είχε ενημερώσει ότι ο παίκτης απουσίαζε με ειδική άδεια. Η οικογένεια αναμένεται πλέον στην Αθήνα.

«Σε ευχαριστώ Θεέ, όλη η δόξα σε σένα. Οι πραγματικοί ήρωες των ημερών μας. Οι ήρωες δεν είναι αυτοί που σκοτώνουν, αλλά αυτοί που δίνουν ζωή. Σ’ αγαπώ».

Σχετική ανάρτηση είχε κάνει πάντως και η ΠΑΕ ΑΕΚ στα social media, για να ευχηθεί στον ποδοσφαιριστή της. «Ο θρίαμβος της ζωής! Να σας ζήσει, Γεβχέν».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: