fbpx
29.7 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΒENJAMIN LLOYD: Καλλιτέχνης κάνει τατουάζ (με χένα) σε άρρωστα παιδιά- H κίνηση...

ΒENJAMIN LLOYD: Καλλιτέχνης κάνει τατουάζ (με χένα) σε άρρωστα παιδιά- H κίνηση του έχει απίστευτη ανταπόκριση (Φώτο)

-

Ο καλλιτέχνης Benjamin Lloyd από τη Νέα Ζηλανδία ανακοίνωσε στο Facebook πως θα έκανε προσωρινά τατουάζ σε όλα τα παιδιά του παιδικού νοσοκομείου Auckland’s Starship αν κατάφερνε να συγκεντρώσει 50 likes.

Ο άνδρας δεν μάζεψε τα 50 likes που ήθελε αλλά αντί για αυτά, συγκέντρωσε 400.000 likes. Πλέον ο αριθμός αυξάνεται καθημερινά. Πιστός στο λόγο του, ο Lloyd τηρεί τις υποσχέσεις του. Ο καλλιτέχνης ασχολούνταν επί 10 χρόνια με τις αερογραφίες για 10 χρόνια αλλά πρόσφατα ξεκίνησε τα τατουάζ.

Τα έκανε για διασκέδαση και μόνο σε ενήλικες αλλά όταν πρότεινε ο ίδιος να κάνει τατουάζ με χένα σε παιδιά που ήταν σε νοσοκομείο, συνεχίζει ακόμη και σήμερα να το κάνει. Τα αξιοθαύμαστα τατουάζ του έχουν ανταπόκριση και ολοένα παιδιά θέλουν να κάνουν τατουάζ από τα χέρια του καλλιτέχνη, ακόμη κι’ εάν βρίσκονται στο νοσοκομείο.

«Τίποτα δεν μου δίνει περισσότερη χαρά από το να τονώνω την σιγουριά των παιδιών με προσαρμοσμένα τατουάζ. Το μόνο κακό είναι ότι δεν θέλουν να κάνουν μπάνιο μετά από αυτά.» έγραψε ο καλλιτέχνης στη σελίδα του στο Facebook.

Πηγή: Benjamin Lloyd Art Collection

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: