fbpx
30.2 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΒΡΑΒΕΙΑ GRAMMY: Mε θέα πολύχρωμα γκράφιτι σε άδειους ουρανοξύστες-Με στόχο να τραβήξουν...

ΒΡΑΒΕΙΑ GRAMMY: Mε θέα πολύχρωμα γκράφιτι σε άδειους ουρανοξύστες-Με στόχο να τραβήξουν το ενδιαφέρον για να τελειώσουν τα ημιτελή έργα (Βίντεο-Φώτο)

-

Οι ουρανοξύστες, που βρίσκονται απέναντι από το Crypto.com Arena στο L.A. Live όπου σήμερα Κυριακή (ξημερώματα Δευτέρας στην Κύπρο) θα διεξαχθούν τα βραβεία Grammy, προορίζονταν να γίνουν οι ψηλότεροι πύργοι κατοικιών στην πόλη σύμφωνα με το Forbes, φτάνοντας τους 40 ορόφους.

Πρόκειται για άδειους ουρανοξύστες στο Λος Άντζελες, οι οποίοι έχουν εγκαταλειφθεί από το 2019 λόγω του ότι η κατασκευάστρια εταιρεία δεν είχε τα χρήματα για να προχωρήσει στο μεγαλεπήβολο σχέδιο της. Αυτό έχει εξοργίσει τους κατοίκους, οι οποίοι θέλουν να συνεχιστεί το έργο. Σύμφωνα με την Αστυνομία του Λος Άντζελες πήγαν με τα σπρέι και γέμισαν με χρώμα από γκράφιτι τα παράθυρα των πολυτελών διαμερισμάτων, καταστημάτων αλλά και του ξενοδοχείου που βρίσκεται εκεί.

Οι ημιτελείς ουρανοξύστες βρίσκονται απέναντι από το Crypto.com Arena όπου θα διεξαχθούν τα βραβεία Grammy και το θέαμα θα γίνει αντιληπτό από όλους όσους βρεθούν στην μεγάλη βραδιά αφού θα τραβήξουν περισσότερα βλέμματα. Περισσότερα από δώδεκα άτομα εισήλθαν στο σύμπλεγμα ουρανοξυστών Oceanwide Plaza και κάλυψαν με πολύχρωμα σπρέι τα παράθυρα στους 27 ορόφους των ημιτελών κτιρίων χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Σύμφωνα με την Αστυνομία σχεδόν όλοι διέφυγαν, εκτός από δύο που προσήχθησαν για καταπάτηση ξένης περιουσίας αλλά στη συνέχεια αφέθηκαν και αυτοί ελεύθεροι. Σύμφωνα με το δημοσίευμα των New York Times, δεν είναι σαφές πόση ώρα η πολυμελής ομάδα βρισκόταν μέσα στα κτίρια ή με ποιον τρόπο μπήκε.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΟΜΟΝΟΙΑΣ: Ξανά στο γήπεδο, όπως παλιά -(Φώτο)

Οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, οι θρύλοι του παρελθόντος, που κάποτε αγωνίζονταν στον αγωνιστικό χώρο, επέστρεψαν στο γήπεδο για να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα, την...