14.8 C
Nicosia
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Eξιτήριο από το νοσοκομείο για τους Έλληνες που ενεπλάκησαν σε τροχαίο...

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Eξιτήριο από το νοσοκομείο για τους Έλληνες που ενεπλάκησαν σε τροχαίο -Τουριστικό λεωφορείο συγκρούστηκε με φορτηγό-(Φώτο)

-

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στον δρόμο Ρούσε-Μπιάλα στην περιοχή Μπόροβο στη Βουλγαρία. Τουριστικό λεωφορείο συγκρούστηκε (φωτογραφία: Diana Russinova)  με τουρκικό φορτηγό προκαλώντας -μεταξύ άλλων- τον τραυματισμό οκτώ Ελλήνων επιβατών.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν και δύο Ρουμάνοι με τους τραυματίες να μεταφέρονται με τρία ασθενοφόρα στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους. Άτομα που τραυματίστηκαν ελαφρύτερα έτυχαν επιτόπιας ιατρικής εξέτασης.

Diana Russinova

Αργά το απόγευμα υπεύθυνοι από το Ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών υπήρξαν καθησυχαστικοί για το ατύχημα καθώς «από τους οκτώ που έχρηζαν νοσηλείας, οι επτά βγήκαν και πάνε Σόφια» καθώς «είναι καλά στην υγεία τους».  

Βρεγμένο το οδόστρωμα την ώρα του τροχαίου/Diana Russinova

Παραμένει «για νοσηλεία μια γυναίκα» ενώ η «πρεσβεία και το προξενείο πράττουν τα δέοντα». Το πούλμαν με τους τουρίστες οδηγούσε ένας Ρουμάνος οδηγό (36 ετών) και συγκρούστηκε για άγνωστους λόγους με το φορτηγό που οδηγούσε ένας 50χρονος Τούρκος.

Πηγή: in.gr

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: