fbpx
30 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΒΟΡΙΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ NTOKIMANTEΡ ΤΩΝ ΘΡΥΛΙΚΩΝ MAGIC DE SPELL ΜΕΤΑ ΑΠΟ...

ΒΟΡΙΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ NTOKIMANTEΡ ΤΩΝ ΘΡΥΛΙΚΩΝ MAGIC DE SPELL ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΑΜΙΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ

-

Μετά από τριάμισι χρόνια δουλειάς και αγωνίας για ένα άρτιο αποτέλεσμα με την ονομασία «Διασχίζω τον κόσμο και φλέγομαι» ο Βόρις Καραγιάννης νοιώθει περήφανος μαζί με τον φίλο του Μιχάλη Λαμπριανίδη. Οι δύο τους όπως διευκρινίζει στην ανάρτησή του, ήταν η πρώτη προσπάθεια τους στον τομέα του ντοκιμαντέρ, και είχαν την αμέριστη βοήθεια από πολλούς φίλους οι οποίοι αγάπησαν την όλη προσπάθεια.

Ο Βόρις Καραγιάννης και ο Μιχάλης Λαμπριανίδης, καταγράφουν την ιστορία του μακροβιότερου ελληνικού συγκροτήματος των θρυλικών Magic de Spell. Μέσα από δεκάδες συνεντεύξεις και ανέκδοτο αρχειακό υλικό εξιστορούν την πορεία του συγκροτήματος από τα τέλη της δεκαετίας του 1970 μέχρι και το 2020.Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ διάρκειας μιας ώρα και 50 λεπτών στην οποία καταγράφεται η ιστορία του συγκροτήματος από τη δεκαετία του 1970 μέχρι και σήμερα.

Σε αυτά τα 100 λεπτά περνά όλη η σύγχρονη ιστορία του κόσμου και την Ελλάδας, την ίδια ώρα που το συγκρότημα δημιουργούσε, άλλαζε και τραγουδούσε. Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του ο Βόρις Καραγιάννης η πανδημία δυσκολεύει την προβολή του ντοκιμαντέρ σε κάποια κινηματογραφική αίθουσα. Μάλιστα, στο μεσοδιάστημα, οι συντελεστές αποκαλύπτουν ότι θα δοκιμάσουν την τύχη τους σε διεθνή φεστιβάλ.

Ο Βόρις Καραγιάννης

«Σε αυτά τα 3,5 χρόνια φτιάξαμε και ξηλώσαμε, σκεφτήκαμε, ξανασκεφτήκαμε, μετανιώσαμε, «χαλαστήκαμε», νιώσαμε περηφάνια, ανατριχιάσαμε, ταξιδέψαμε κανονικά και νοερά. Δεν αποφύγαμε και λάθη βεβαίως. Κάναμε γυρίσματα στην Κύπρο, στην Αθήνα, στην Κρήτη, μέχρι τη Γαλλία φτάσαμε, ενώ κάναμε και μία συνέντευξη διαδικτυακά από το Βερολίνο. Πήραμε συνεντεύξεις από 17 σημαντικούς ανθρώπους στην ιστορία του συγκροτήματος και είχαμε την χαρά και την τιμή να πάρουμε συνέντευξη από έναν ροκ σταρ παγκόσμιας εμβέλειας. Κάτι αξιοπρεπές. Αυτό θέλαμε. Να πούμε την ιστορία των Magic de Spell, όπως την μάθαμε μέσα από όλο αυτό το υλικό και τους χιλιάδες καφέδες που ήπιαμε και να το κάνουμε με την αξιοπρέπεια που αξίζει στο συγκρότημα και που αντέχει η δική μας αυτοεκτίμηση. Νομίζω το καταφέραμε».

O Μιχάλης Λαμπριανίδης

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: