ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ: «ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΜΑΖΙ»

Σε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη προέβη ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο πρωταγωνιστής της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι η σειρά θα συνεχίζει για 9η σεζόν να χαρίζει γέλιο στους τηλεθεατές.

Παράλληλα, ο ίδιος μίλησε για τις ερωτικές σχέσεις ενός ζευγαριού θεωρώντας ότι πέρα από τον σεβασμό που πρέπει να έχει μέσα στο πέρασμα του χρόνου και τον κόπο που πρέπει να ρίξει για να κρατήσει την σχέση του το συστατικό είναι ο έρωτας.

«Αν δεν είναι ερωτευμένο το ζευγάρι δεν μπορεί να μείνει μαζί και να είναι ευτυχισμένο μέσα στα χρόνια. Ναι, να υπάρχει σύμπνοια και αγάπη, κοινά ενδιαφέροντα, αλλά και έρωτας. Ναι να ζεις την καθημερινότητα, να θες να λύσεις τα προβλήματα που προκύπτουν, αλλά να υπάρχει και έρωτας. Ναι να καμαρώνεις και να θαυμάζεις τον ταίρι σου, να μάχεσαι μαζί του για την οικογένειας σας, να γελάς και να δακρύζεις μαζί του, αλλά να υπάρχει και ο έρωτας. Να θέλεις να εξελιχθείς, να καλλιεργηθείς μαζί του αλλά να υπάρχει και ο έρωτας. Χωρίς έρωτα δεν μένει ένα ζευγάρι μαζί μέσα στο πέρασμα του χρόνου. Θα γίνει παθογόνο και άρρωστο. Χρειάζεται έρωτας και ερωτική επαφή. Ζούμε στην εποχή της εικονικής πραγματικότητας. Οι άνθρωποι κάνουν σεξ μέσα από τις οθόνες χωρίς να αγγίζονται, να μυρίζονται. Μου φαίνεται νοσηρό».

Hot this week

ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: Μαζικές εκδηλώσεις και πορείες σε όλες τις επαρχίες -(Βίντεο-Φώτο)

Σε παγκύπριο επίπεδο τιμήθηκε σήμερα η Εργατική Πρωτομαγιά, με...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σύγκρουση μοτοσικλέτας με αυτοκίνητο στην οδό Πάφου – Ένας τραυματίας -(Bίντεο)

Τροχαίο ατύχημα με εμπλοκή μοτοσικλέτας και επιβατικού οχήματος σημειώθηκε...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ο Δημήτρης Σεϊτανής φροντίζει ορφανά καναρινάκια-(Βίντεο)

Μια ιδιαίτερα τρυφερή στιγμή μοιράστηκε στα κοινωνικά δίκτυα, ο...

Topics

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σύγκρουση μοτοσικλέτας με αυτοκίνητο στην οδό Πάφου – Ένας τραυματίας -(Bίντεο)

Τροχαίο ατύχημα με εμπλοκή μοτοσικλέτας και επιβατικού οχήματος σημειώθηκε...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ο Δημήτρης Σεϊτανής φροντίζει ορφανά καναρινάκια-(Βίντεο)

Μια ιδιαίτερα τρυφερή στιγμή μοιράστηκε στα κοινωνικά δίκτυα, ο...

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ: Μια ιδέα που αλλάζει, ένα χάσμα που μεγαλώνει

Η Εργατική Πρωτομαγιά δεν είναι απλώς μια αργία για...

ΚΑΙΡΟΣ: Έρχονται βροχές και καταιγίδες μέχρι τη Δευτέρα – Πτώση θερμοκρασίας και σκόνη στην ατμόσφαιρα

Βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες αναμένονται από σήμερα μέχρι και...

ΦΕΙΔΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Παντρεύτηκε την αγαπημένη του Στυλιάνα ο Κύπριος Ευρωβουλευτής-(Φώτο)

Ο Φειδίας Παναγιώτου παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του,...

Related Articles

Popular Categories