18.1 C
Nicosia
Κυριακή, 20 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΒΑΣΟΥΛΑ-ΕΦΡΑΙΜΙΑ: 24 πολύχρωμα μπαλόνια στον ουρανό στη μνήμη της-Τι μας είπε η...

ΒΑΣΟΥΛΑ-ΕΦΡΑΙΜΙΑ: 24 πολύχρωμα μπαλόνια στον ουρανό στη μνήμη της-Τι μας είπε η μητέρα της, Δέσπω

-

Είκοσι τέσσερα πολύχρωμα μπαλόνια θα πετάξουν στον ουρανό στη μνήμη της Βασούλας Εφραιμία, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από έναν χρόνο, λίγο πριν γιορτάσει τα πρώτα της γενέθλια.

Το μνημόσυνό της θα τελεστεί την Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στην Πόλη Χρυσοχούς, ενώ θα ακολουθήσει τρισάγιο στο κοιμητήριο της περιοχής. Μετά το μνημόσυνο θα ακολουθήσει καφές στο σπίτι της στην Χρυσοχοού εις μνήμη της μικρής ηρωϊδας.

Σύμφωνα με τη μητέρα της, Δέσπω Θεοφίλου, τα 24 πολύχρωμα μπαλόνια που θα πετάξουν στον ουρανό, αντιστοιχούν στα δύο χρόνια που θα έκλεινε η μικρή Βασούλα, ως ένδειξη ότι η μνήμη της θα παραμείνει ζωντανή για πάντα.

«Η Βασούλα Εφραιμία θα παραμείνει ζωντανή για πάντα»

Η Βασούλα Εφραιμία διαγνώστηκε τον Νοέμβριο του 2022 με νεφρωσικό σύνδρομο, και παρόλο που υποβλήθηκε σε επεμβάσεις στην Ελλάδα και το Ισραήλ, η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε. Στο Ισραήλ, υπεβλήθη σε επέμβαση αφαίρεσης των νεφρών. Παιδίατρος της ήταν ο Δρ. Γιαΐρ, που δυστυχώς σκοτώθηκε τις πρώτες ημέρες του πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας.

Παιδίατρος της Βασούλα Εφραιμία ήταν ο Δρ. Γιαΐρ, που δυστυχώς σκοτώθηκε τις πρώτες ημέρες του πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: