fbpx
15.9 C
Nicosia
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΡΑΝΙΑ-ΤΖΙΛ ΜΠΑΙΝΤΕΝ: ΟΙ ΣΤΙΛΑΤΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ-Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ...

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΡΑΝΙΑ-ΤΖΙΛ ΜΠΑΙΝΤΕΝ: ΟΙ ΣΤΙΛΑΤΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ-Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΡΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

-

Μια εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε πρόσφατα η Βασίλισσα Ράνια κατά την πρώτη επίσημη επίσκεψή της στο Λευκό Οίκο, μαζί με τον σύζυγό της, Βασιλιά Αμπντουλάχ Β’.

Το βασιλικό ζεύγος συναντήθηκε με τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και την πρώτη κυρία Τζιλ Μπάιντεν και αυτή ήταν η πρώτη φορά που το προεδρικό ζεύγος υποδέχτηκαν κάποιον Βασιλιά στο Λευκό Οίκο από τότε που ανέλαβαν τα καθήκοντά τους τον περασμένο Ιανουάριο. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο γιος τους, Πρίγκιπας Χουσεϊν ο οποίος είναι και ο κληρονόμος του θρόνου ήταν μαζί τους.

Η Βασίλισσα Ράνια φόρεσε ένα midi φόρεμα σε έντονη απόχρωση του κόκκινου, διά χειρός του σχεδιαστή μόδα Hussein Bazaza από τη Βηρυττό ενώ η Τζιν Μπάιντεν επέλεξε να φορέσει ένα midi φόρεμα και σακάκι σε λευκή απόχρωση.Οι  δύο γυναίκες έκαναν βόλτα στον Λευκό Οίκο και στους κήπους του, συνομίλησαν πίνοντας τσάι με άλλες κυρίες και φωτογραφήθηκαν.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η βασίλισσα Ράνια και η Τζιλ Μπάιντεν συζήτησαν διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος, όπως ανέφερε το γραφείο της βασίλισσας.

Σε δεύτερη εμφάνιση στον Λευκό Οίκο, η βασίλισσα Ράνια φόρεσε ένα λευκό πουκάμισο και μια φαρδιά παντελόνα στο χρώμα της μέντας.

Εντυπωσιακή ήταν επίσης με το πράσινο πουκάμισο και το λευκό παντελόνι
Μια από τις εμφανίσεις της Βασίλισσας Ράνιας
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: