fbpx
21.8 C
Nicosia
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑRABIAN NIGHTS: Ένα μαγικό θέαμα για τη στήριξη των «Μικρών Ηρώων»-Μια παράσταση...

ΑRABIAN NIGHTS: Ένα μαγικό θέαμα για τη στήριξη των «Μικρών Ηρώων»-Μια παράσταση με χορό, μουσική και αγάπη- (Φώτο)

-

Για μια ακόμη φορά, η Ακαδημία Ταλέντων της Κατερίνας Χριστοφίδου ετοιμάζει μια παράσταση που απευθύνεται σε όλη την οικογένεια. Τα καθαρά έσοδα από το μιούζικαλ «Arabian Nights» θα διατεθούν στους μικρούς μαχητές, τους «Μικρούς Ήρωες», οι οποίοι αγωνίζονται με τον καρκίνο.

Η παράσταση θα διεξαχθεί την Κυριακή 21 Απριλίου στις 16:00 και στις 18:30 στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας. Οι μαθητές και οι καθηγητές των τμημάτων χορού και μουσικού θεάτρου της Ακαδημίας Ταλέντων Potenzia Del’ Arte είναι γεμάτοι κέφι και ενθουσιασμό καθώς προετοιμάζουν αυτήν τη φαντασμαγορική παράσταση και υπόσχονται στους φίλους του θεάτρου ένα αξέχαστο απόγευμα.

Όλα τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν στο Ίδρυμα «Μικροί Ήρωες», ενώ η παράσταση τελεί υπό την αιγίδα της πρώτης κυρίας Φιλίππας Καρσερά Χριστοδουλίδου.

Κρατήστε έγκαιρα τα εισιτήρια σας πριν εξαντληθούν στην ιστοσελίδα https://www.ticketmaster.cy/showEventInfo.html?idEvent=5583

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

RED: 21 χρόνια μουσικής!!-Ένα Καλοκαίρι γεμάτο καλλιτέχνες!

Ακόμα ένα καλοκαιρινό μουσικό ταξίδι αρχίζει, με συνοδοιπόρους αγαπημένους καλλιτέχνες και όλους εσάς που στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια την μουσική και τον πολιτισμό,...