fbpx
30 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑLISSA CARLSON SCHWARTZ: Η μετεωρολόγος που χάνει τις αισθήσεις της...

ΑLISSA CARLSON SCHWARTZ: Η μετεωρολόγος που χάνει τις αισθήσεις της την ώρα του δελτίου-Ανησυχία στο πλατό- (Βίντεο)

-

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει τη σοκαριστική στιγμή που η μετεωρολόγος του σταθμού CBS στο Λος Άντζελες κατά τη διάρκεια του δελτίου Ειδήσεων χάνει τις αισθήσεις και πέφτει από την καρέκλα της.

Η Alissa Carlson Schwartz ετοιμαζόταν να δώσει την πρόγνωση του καιρού στο δελτίο της στις 7 το πρωί, όταν ξαφνικά το έχασε το χρώμα της. Οι συμπαρουσιάστριές της Nichelle Medina και Rachel Kim δεν φάνηκε να παρατηρούν αρχικά ότι η Schwartz είχε λιποθυμήσει, με τη Medina.

Η εκπομπή δεν επέστρεψε σε ζωντανό πρόγραμμα, σύμφωνα με το TMZ, παρά έβγαλε στον αέρα προηχογραφημένα προγράμματα.

Λίγες ώρες αργότερα η Μετεωρολόγος ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι είναι καλά και ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον που έδειξαν. Η λιποθυμία της από ότι δήλωσε σε σχετίζεται με το πρόβλημα καρδιάς που αντιμετώπισε πριν λίγα χρόνια το 2014 όταν έπαθε το ίδιο περιστατικό σε διαφορετικό σταθμό. Η ίδια τότε είχε ανακαλύψει ότι είχε διαρροή στη βαλβίδα της καρδιάς της. Όμως, χρόνια αργότερα μετά την απόκτηση της κόρης της όλα ήταν καλά.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΠΕΛΕΝΤΡΙΤΟΥ: Η εμπειρία της από Μουσείο της Γαλλίας με την...

Η Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων γιορτάζεται σήμερα, Σάββατο 18 Μαΐου, και η Παραολυμπιονίκης Καρολίνα Πελενδρίτου θέλησε να μοιραστεί μαζί μας την εμπειρία της από το...