fbpx
29.7 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΪ-ΓΙΩΡΚΗΣ: Η συγκινητική εκδήλωση με μηνύματα χαράς και αισιοδοξίας-Ήταν όλοι εκεί (πλούσιο...

ΑΪ-ΓΙΩΡΚΗΣ: Η συγκινητική εκδήλωση με μηνύματα χαράς και αισιοδοξίας-Ήταν όλοι εκεί (πλούσιο φωτορεπορτάζ)

-

Ένα συγκινητικό συναπάντημα έζησαν χθες το βράδυ οι κάτοικοι του κατεχόμενου χωριού Αγίου Γεώργιος Κερύνειας. Η  επιθυμία του συγχωριανού τους, Λουκή Ιωακείμ να συναντήσει μετά από 47 χρόνια, τους χωριανούς του και να θυμηθούν τα χρόνια που έζησαν στο αγαπημένο τους χωριό έγινε πραγματικότητα μετά από πάρα πολλά χρόνια.

Η πρόσκληση του Λουκή Ιωακείμ απευθυνόταν προς όλους τους κάτοικους του κατεχόμενου χωριού και αρκετοί από αυτούς αποδέχτηκαν με ικανοποίηση να τους φιλοξενήσει στο ιδιόκτητο χώρο του Lexeko Estate στον Λυθροδόντα. Καταβάλλοντας, μέγιστες δυνάμεις το Προσφυγικό Σωματείο «Άγιος Γεώργιος Κερύνειας» και το Κοινοτικό συμβούλιο διευθέτησε ώστε να καλεστούν όλοι οι κάτοικοι του Αγίου Γεώργιου Κερύνειας, αφού στην εκδήλωση τα παιδιά και τα εγγόνια των συγχωριανών θα μπορούσαν να γνωρίσουν καλύτερα τις ρίζες τους.

Από την πλευρά του, ο Λουκής Ιωακείμ διευθέτησε όπως όλα να είναι άψογα και μελετημένα ώστε οι αγαπημένοι του συγχωριανοί να φύγουν με τις πιο γλυκιές αναμνήσεις. Εκτός από το άψογο πλούσιο μπουφέ που είχε επιμεληθεί ο ίδιος ο Λουκής Ιωακείμ οι τραγουδιστές και οι χορευτές διασκέδασαν όσους βρέθηκαν εκεί. Η συγκίνηση ήταν έκδηλη σε όλους νέους και παλιότερους οι οποίοι εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίηση τους για το κάλεσμα του συγχωριανού τους. Οι ιθύνοντες της βραδιάς κατέβαλλαν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε όλα όσα έζησαν να μείνουν αποτυπωμένα στο μυαλό τους.

Το μουσικό μέρος της βραδιάς ανέλαβε ο Μιχάλης Χατζημιχαήλ, η Στέλλα Στυλιανού αλλά και η συγχωριανή τους, Μύρια Βασιλείου. Το χορευτικό συγκρότημα Σιακκαλή ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους με τα χορευτικά τους ενώ σε κάθε στιγμή στην σκηνή ανέβηκαν  παλιοί χορευτές του αθλητικού και πολιτιστικού συλλόγου Ικαρος  που θέλησαν να δοκιμάσουν τις χορευτικές τους ικανότητες πετυχαίνοντας το ακατόρθωτο αφού εντυπωσίασαν ακόμη και σήμερα τα όσα πριν χρόνια είχαν διδαχτεί.

Η υπέροχη τοποθεσία που βρίσκεται Lexeko Estate στον Λυθροδόντα
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: