ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΙΑΝΤΟΥ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ: Είναι ζευγάρι-Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού ΟΚ! Ελλάδος

Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης και η Αφροδίτη Λιάντου συμπρωταγωνιστούν στην επιτυχημένη σειρά του Mega, «Η Γη της Ελιάς». Σύμφωνα πάντως με αποκλειστικές πληροφορίες του ΟΚ! Ελλάδος το ζευγάρι παρόλο που στην σειρά η Αφροδίτη Λιάντου (Μυρτάλη) δεν θέλει να δει στα μάτια της τον Αλεξάνδρο Σκουρλέτη (Αλέξη) εντούτοις είναι ζευγάρι στην κανονική τους ζωή.

Σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ! Ελλάδος, οι έντονες σκηνές ανάμεσα στον Αλέξη και τη Μυρτάλη βοήθησαν να γεννηθούν συναισθήματα ανάμεσα στους δύο ηθοποιούς. Το okmag αποκαλύπτει ότι ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης και η Αφροδίτη Λιάντου είναι εδώ και λίγες εβδομάδες ζευγάρι. Η σχέση του ζευγαριού είναι γνωστή μάλιστα και στους συντελεστές της σειράς «Η Γη της Ελιάς».

Τον περασμένο Ιανουάριο ο Αλέξανδος Σκουρλέτης είχε μιλήσει στο περιοδικό ΟΚ! για τις σχέσεις. «Μέχρι στιγμής κρατάω μια απόσταση από τον έρωτα. Εντάξει, εννοείται ότι έχω ερωτευτεί, αλλά δεν ήμουν ποτέ των σχέσεων, ίσως με φοβίζει η δέσμευση. Επίσης, είναι πολλά τα πράγματα που θέλω να κάνω και κάπως φοβάμαι ότι είναι δύσκολο να βρεις έναν άνθρωπο που να μπορεί να σε ακολουθήσει σε όσα θες και να τον ακολουθήσεις και εσύ», είχε δηλώσει στη Φανή Πλατσατούρα. «Γενικά είναι μια σύμπτωση που είναι ωραία όταν συμβαίνει, αλλά συμβαίνει σπάνια αυτό το ταίριασμα δύο ανθρώπων».

Η Αφοδίτη Λιάνου είχε πει στο ΟΚ! για την εμπειρία της στη σειρά: «Είναι συνολικά μια ωραία εμπειρία. Έχει καθημερινά γυρίσματα και πολύ τρέξιμο αλλά δεν θα βαρεθώ ούτε θα γκρινιάξω γιατί κάνω κάτι δημιουργικό, στο οποίο δοκιμάζω τον εαυτό μου. Μου αρέσει που μπήκα στον κόσμο της δουλειάς, βγάζω τα δικά μου χρήματα και έρχομαι σε επαφή με ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία και διάθεση να σε βοηθήσουν. Είναι πολύ κοντά σε εμάς, τους μικρότερους ηλικιακά, και γενικότερα το κλίμα στα γυρίσματα είναι σχεδόν οικογενειακό. Έχουμε δεθεί όλοι μεταξύ μας».

Hot this week

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Παρέσυρε δύο πεζούς και εγκατέλειψε τη σκηνή – Κρίσιμα 29χρονος, ψάχνει τον οδηγό η Αστυνομία

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο Παραλίμνι,...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ: «Δεν μπορεί να έχει φύγει» – Οι θεωρίες των θαυμαστών και η υπόθεση με τους δύο γιατρούς

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που ακόμη δυσκολεύονται να πιστέψουν...

ΤΡΟΟΔΟΣ: «Πήγαμε να ψήσουμε και πήρε φωτιά» – Δύο νεαροί στο μικροσκόπιο

Στην προσπάθειά τους να ψήσουν φαγητό υποστηρίζουν ότι προκλήθηκε...

ΝΙΚΟΛΑΣ-ΓΙΩΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ: Διπλή γιορτή για την οικογένεια – 23 χρόνια γάμου και τα γενέθλια του Τάσσου

Ξεχωριστή η σημερινή ημέρα για την οικογένεια του Προέδρου...

ΚΑΙΡΟΣ: Αλλάζει το σκηνικό – Βροχές και καταιγίδες από το απόγευμα

Φθινοπωρινή εικόνα φαίνεται να παίρνει ο καιρός τις επόμενες...

Topics

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Παρέσυρε δύο πεζούς και εγκατέλειψε τη σκηνή – Κρίσιμα 29χρονος, ψάχνει τον οδηγό η Αστυνομία

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο Παραλίμνι,...

ΤΡΟΟΔΟΣ: «Πήγαμε να ψήσουμε και πήρε φωτιά» – Δύο νεαροί στο μικροσκόπιο

Στην προσπάθειά τους να ψήσουν φαγητό υποστηρίζουν ότι προκλήθηκε...

ΚΑΙΡΟΣ: Αλλάζει το σκηνικό – Βροχές και καταιγίδες από το απόγευμα

Φθινοπωρινή εικόνα φαίνεται να παίρνει ο καιρός τις επόμενες...

ΜΗΛΙΚΟΥΡΙ: Φωτιά σε αποθήκη δίπλα από κατοικία – Εκτεταμένες ζημιές

Φωτιά ξέσπασε στις 21:18 το βράδυ του Σαββάτου σε...

ΣΤΟ «ΚΟΚΚΙΝΟ» Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ: Ποιοι δρόμοι κλείνουν σήμερα και αύριο

Αρκετές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις βρίσκονται σε ισχύ σήμερα, Κυριακή 20...

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ:– Μια πράξη αγάπης και προσφοράς ζωής

Μια ξεχωριστή αιμοδοσία πραγματοποιείται στη Λεμεσό στη μνήμη του...

Related Articles

Popular Categories