16.3 C
Nicosia
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΡΧΟΝΤΙΚΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ: ΣΤΟ ΓΡΑΦΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΔΟΡΟΣ

ΑΡΧΟΝΤΙΚΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ: ΣΤΟ ΓΡΑΦΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΔΟΡΟΣ

-

Ξεφεύγοντας έστω και για λίγο από την Λευκωσία και μακριά από την καθημερινότητα όσο φυσικά μας επιτρέπουν προς το παρόν οι συνθήκες, λόγω του Covid-19, μπορούμε να επισκεφθούμε το χωριό Δορός της επαρχίας Λεμεσού υποστηρίζοντας τον αγροτουρισμό. Τα σπιτάκια της Κρίστιας Καρσέρα Χαραλάμπους είναι η ιδανική λύση. Τα τελευταία πέντε χρόνια φιλοξενούν Κύπριους αλλά και ξένους επισκέπτες όπου απολαμβάνουν την απλότητα του τοπίου, τις ομορφιές της φύσης και προπάντων την φιλοξενία των ιδιοκτητών.

 Το χωριό Δορός απέχει 25 χιλιόμετρα από τη Λεμεσό και είναι κτισμένο σε υψόμετρο 455 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας. Η ονομασία του χωριού προήλθε από την κάθοδο των Δωριέων στη συγκεκριμένη περιοχή και πρόκειται για ένα παραδοσιακό χωριό, όπου οι επισκέπτες μπορούν να επισκεφτούν  μοναστήρια, μονοπάτια της φύσης, εκδρομικούς χώρους και πάρκα.

Η εταιρεία K.K. Easytrust Rentals Ltd η οποία εξειδικεύεται στον τομέα του αγροτουρισμού, προσφέρει την ιδανική διαμονή για ζευγάρια, οικογένειες και παρέες στο χωριό Δορός. Σπίτια μικρά και μεγάλα, όλα με τζάκι και ιδιωτική αυλή ή κήπο, για χαλάρωση και απόλαυση της ζωής στο χωριό.  Οι επισκέπτες μπορούν να ξεκουραστούν σε πλήρως εξοπλισμένα παραδοσιακά καταλύματα, όπως το Palataki, το Eleon Country House, το Dreamhouse αλλά και το Granny’s House στης Γιαγιάς Ευανθίας.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διευθύντρια απομάκρυνε καθηγητή με κινητικά προβλήματα λόγω μπούλιγκ που δέχονταν...

Απαράδεκτο περιστατικό σημειώθηκε σε Γυμνάσιο της Λευκωσίας, όπου διευθύντρια Μέσης Εκπαίδευσης φέρεται να απομάκρυνε θεολόγο καθηγητή-αντικαταστάτη με κινητικά προβλήματα, έπειτα από περιστατικά μπούλινγκ σε...