18.1 C
Nicosia
Κυριακή, 20 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΑΡΤΕΜΙΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: Νέο κεφάλαιο στην 22χρονη πορεία της μουσικής σκηνής του Red

ΑΡΤΕΜΙΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: Νέο κεφάλαιο στην 22χρονη πορεία της μουσικής σκηνής του Red

-

Μετά από 22 χρόνια αδιάκοπης παρουσίας στην μουσική σκηνή, το RED γιορτάζει σήμερα την επέτειό του ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο.

Από την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2002, όταν πρωτοάνοιξε τις πόρτες του με πάθος και ελπίδα για να φέρει κοντά τον κόσμο της μουσικής, το RED εξελίχθηκε σε έναν από τους πιο σημαντικούς χώρους της μουσικής σκηνής, τόσο στην Κύπρο όσο και εκτός συνόρων.

Με πλούσια δράση σε συναυλίες, φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και συνεργασίες με γνωστούς καλλιτέχνες, το RED έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη και την εμπιστοσύνη του κοινού. Τώρα, καθώς συμπληρώνει 22 χρόνια ζωής, το RED μπαίνει σε μια νέα εποχή, πιο εξωστρεφής και ανανεωμένη.

Το νέο κεφάλαιο της ιστορίας του σηματοδοτείται από φρέσκιες συνεργασίες, νέες εκδηλώσεις και ακόμα μεγαλύτερη σύνδεση με το κοινό. “Ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για τη νέα εποχή του RED, με την ίδια αφοσίωση για ποιοτική ψυχαγωγία”, δηλώνει η Άρτεμις Γεωργίου η οποία βρίσκεται στο τιμόνι του RED, υποσχόμενη ότι θα συνεχίσουν μαζί με τους συνεργάτες της να προσφέρουν αξέχαστες μουσικές εμπειρίες.

Η αρχή αυτού του νέου ταξιδιού γίνεται με μια σειρά από συναυλίες και αφιερώματα που προγραμματίζονται για το επόμενο διάστημα:

  • 15/11: String Demons στο Vinylio Wine etc & 16/11 στο Σατιρικό Θέατρο Αγλαντζιάς
  • 25/11: Αφιέρωμα στον Νίκο Γκάτσο με τους Μπάμπη Στόκα, Μυρτώ Βασιλείου και Άννα Χρυσάνθου στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου & 26/11 στο Θέατρο Ριάλτο, Λεμεσός
  • 9/1/25: Μαργαρίτα ΖορμπαλάΜαρία Παπαγεωργίου στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας
  • 17/1/25: Τάνια Τσανακλίδου στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και μια ανανεωμένη δυναμική, το RED ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα του, φέρνοντας ακόμα περισσότερη μουσική και ψυχαγωγία στο προσκήνιο. Το κοινό μπορεί να αναμένει μοναδικές εμπειρίες, καθώς το RED παραμένει πιστό στην αποστολή του να ενώνει ανθρώπους μέσα από τη μουσική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: