22.3 C
Nicosia
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWS«ΑΡΚΟΥΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ»: Μια αλυσίδα αγάπης που αγκαλιάζει...

«ΑΡΚΟΥΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ»: Μια αλυσίδα αγάπης που αγκαλιάζει τις οικογένειες που έχουν ανάγκη-Θα καταρρίψουν το ρεκόρ Γκίνες

-

Η αγάπη και η αλληλεγγύη αποτελούν την κινητήρια δύναμη πίσω από κάθε μεγάλη πρωτοβουλία. Και στην καρδιά της Λεμεσού, η Ronald McDonald House Charities Cyprus φέρνει τις οικογένειες και τους φίλους μαζί για μια ξεχωριστή στιγμή.

Η κα Εβίτα Κωνσταντίνου υλοποιεί την υπόσχεσή της κάνοντας τα λόγια, πράξεις, σε μια στιγμή όπου οι καρδιές γίνονται πιο ζεστές και οι δεσμοί πιο δυνατοί. Τα «Αρκουδάκια από το σπίτι για το ΣΠΙΤΙ» ετοιμάζονται να δημιουργήσουν μια αλυσίδα αγάπης που θα αγγίξει κάθε γωνιά και κάθε σπίτι. Στόχος να βοηθήσουν οικογένειες που έχουν ανάγκη αλλά και να καταρρίψουν το ρεκόρ Guiness σχηματίζοντας μια αλυσίδα από λούτρινα αρκουδάκια.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 2 Ιουνίου 2024, στο γήπεδο Αετός στην οδό Σπερχειού στη Λεμεσό. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δημάρχου Λεμεσού κ. Νίκου Νικολαΐδη. Τα καθαρά έσοδα θα δοθούν για την ενίσχυση του έργου του RMHC Κύπρου, το οποίο στηρίζει οικογένειες παιδιών που νοσηλεύονται στο Μακάρειο Νοσοκομείο ή σε άλλα ιατρικά κέντρα της πρωτεύουσας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα υπάρχουν δραστηριότητες για παιδιά, μουσική, περίπτερα με φαγητό και δροσερά ροφήματα. Επίσης, θα διατίθενται προς πώληση λούτρινα αρκουδάκια σε προνομιακές τιμές.


- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: