ΑΡΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: Στην διάλεξη του με παρουσιάστρια την Άννα Μαρία Ευτυχίου-Ποιους είδαμε

Διάλεξη με θέμα τις επιπτώσεις του κορωνοϊού στην διάρκεια της εγκυμοσύνης έδωσε την περασμένη Κυριακή στο ξενοδοχείο Χίλτον ο διεθνούς φήμης Γυναικολόγος-μαιευτήρας, καθηγητής εμβρυομητρικής και μαιευτικής στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και Νοσοκομείο St. George Λονδίνου, Άρης Παπαγεωργίου. Παρουσιάστρια και συντονίστρια της βραδιάς ήταν η δημοσιογράφος παρουσιάστρια Άννα –Μαρία Ευτυχίου.

Η διάλεξη τελούσε υπό την αιγίδα της Μαρίας Σελίπα Νεοφύτου, σύζυγος του προέδρου του ΔΗΣΥ κυρίου Αβέρωφ Νεοφύτου. Καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης οι παρευρισκομένοι απηύθυναν ερωτήσεις στον γιατρό που αφορούν τον κορωνοϊο, την εγκυμοσύνη και τα εμβόλια κατά του covid19.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο δρ. Άρης Παπαγεωργίου, υπάρχει αυξημένος αριθμός σύνδεσης του θανάτου σε γυναίκες που εγκυμονούν εάν δεν έχουν εμβολιαστεί, ενώ ο αριθμός αυτός είναι ελάχιστος όταν είναι εμβολιασμένες για τις ίδιες αλλά και για το παιδί που κυοφορούν. Έδωσε μάλιστα αριθμούς των περιστατικών που έχουν καταγραφεί μεταφέροντας πλήρη εικόνα της κατάστασης και τον κινδύνων που ελλοχεύουν σε ανεμβολίαστες μέλλουσες μητέρες. Όπως ανέφερε ο γιατρός το εμβόλιο όχι μόνο δεν επηρεάζει την γονιμότητα μιας γυναίκας αλλά την προστατεύει σε περιπτώσεις εγκυμοσύνης από σοβαρή νόσηση ή θνησιμότητα. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, ο Υπουργός Υγείας, η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, βουλευτές, ο Πρόεδρος του ΠΙΣ, γιατροί, επαγγελματίες της υγείας, κυοφορούσες γυναίκες και πλήθος κόσμου.

Παρών στην διάλεξη ήταν ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλας και η βουλευτίνα Σάβια Ορφανίδου
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, ο Υπουργός Υγείας, η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, βουλευτές, ο Πρόεδρος του ΠΙΣ, γιατροί, επαγγελματίες της υγείας, κυοφορούσες γυναίκες και πλήθος κόσμου.
Ο Δρ. Άρης Παπαγεωργίου
Η Άννα-Μαρία Ευτυχίου και η Αννίτα Δημητρίου
Η Ζωή Ροδοθέα -Πανάη και η Ρένα Δημοσθένους
Ο Αβέρωφ Νεοφύτου
Η Μαρία Σελίπα-Νεοφύτου
Η Αννίτα Δημητρίου

Hot this week

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Η νέα γυναιοκτονία συγκλονίζει-39χρονη νεκρή μέσα στο σπίτι, τα δύο ανήλικα παιδιά στο διπλανό δωμάτιο

Μια νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας συγκλονίζει την Καλαμάτα, μετά...

«ΚΕΡΥΝΕΙΑ ΜΟΥ»: Η νέα τοιχογραφία του Αντώνιου Φίκου δίπλα στην Πράσινη Γραμμή

Μια νέα τοιχογραφία με έντονο συμβολισμό για την Κύπρο...

Topics

«ΚΕΡΥΝΕΙΑ ΜΟΥ»: Η νέα τοιχογραφία του Αντώνιου Φίκου δίπλα στην Πράσινη Γραμμή

Μια νέα τοιχογραφία με έντονο συμβολισμό για την Κύπρο...

ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Σκύλου ήταν τελικά οι ακαθαρσίες στο πολυκατάστημα – Παρερμηνεία προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων

Έντονες συζητήσεις και αντιδράσεις προκάλεσε βίντεο που κυκλοφόρησε τις...

«ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»: Η κοινωνία στο πλευρό των ατόμων με αναπηρία-Ποιους είδαμε

Με μεγάλη συμμετοχή και θετική ανταπόκριση πραγματοποιήθηκε στη Λεμεσό...

ΘΟΔΩΡΗΣ ΦΕΡΡΗΣ: Κορυφώνονται σήμερα οι εκδηλώσεις Κατακλυσμού Αμμοχώστου με μεγάλη συναυλία στον Πρωταρά

Οι εκδηλώσεις για τον Κατακλυσμό Αμμοχώστου κορυφώνονται σήμερα, Κυριακή,...

Related Articles

Popular Categories