fbpx
22.8 C
Nicosia
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΚΟΣΜΙΚΑΑΡΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: Στην διάλεξη του με παρουσιάστρια την Άννα Μαρία Ευτυχίου-Ποιους είδαμε

ΑΡΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: Στην διάλεξη του με παρουσιάστρια την Άννα Μαρία Ευτυχίου-Ποιους είδαμε

-

Διάλεξη με θέμα τις επιπτώσεις του κορωνοϊού στην διάρκεια της εγκυμοσύνης έδωσε την περασμένη Κυριακή στο ξενοδοχείο Χίλτον ο διεθνούς φήμης Γυναικολόγος-μαιευτήρας, καθηγητής εμβρυομητρικής και μαιευτικής στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και Νοσοκομείο St. George Λονδίνου, Άρης Παπαγεωργίου. Παρουσιάστρια και συντονίστρια της βραδιάς ήταν η δημοσιογράφος παρουσιάστρια Άννα –Μαρία Ευτυχίου.

Η διάλεξη τελούσε υπό την αιγίδα της Μαρίας Σελίπα Νεοφύτου, σύζυγος του προέδρου του ΔΗΣΥ κυρίου Αβέρωφ Νεοφύτου. Καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης οι παρευρισκομένοι απηύθυναν ερωτήσεις στον γιατρό που αφορούν τον κορωνοϊο, την εγκυμοσύνη και τα εμβόλια κατά του covid19.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο δρ. Άρης Παπαγεωργίου, υπάρχει αυξημένος αριθμός σύνδεσης του θανάτου σε γυναίκες που εγκυμονούν εάν δεν έχουν εμβολιαστεί, ενώ ο αριθμός αυτός είναι ελάχιστος όταν είναι εμβολιασμένες για τις ίδιες αλλά και για το παιδί που κυοφορούν. Έδωσε μάλιστα αριθμούς των περιστατικών που έχουν καταγραφεί μεταφέροντας πλήρη εικόνα της κατάστασης και τον κινδύνων που ελλοχεύουν σε ανεμβολίαστες μέλλουσες μητέρες. Όπως ανέφερε ο γιατρός το εμβόλιο όχι μόνο δεν επηρεάζει την γονιμότητα μιας γυναίκας αλλά την προστατεύει σε περιπτώσεις εγκυμοσύνης από σοβαρή νόσηση ή θνησιμότητα. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, ο Υπουργός Υγείας, η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, βουλευτές, ο Πρόεδρος του ΠΙΣ, γιατροί, επαγγελματίες της υγείας, κυοφορούσες γυναίκες και πλήθος κόσμου.

Παρών στην διάλεξη ήταν ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλας και η βουλευτίνα Σάβια Ορφανίδου
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, ο Υπουργός Υγείας, η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, βουλευτές, ο Πρόεδρος του ΠΙΣ, γιατροί, επαγγελματίες της υγείας, κυοφορούσες γυναίκες και πλήθος κόσμου.
Ο Δρ. Άρης Παπαγεωργίου
Η Άννα-Μαρία Ευτυχίου και η Αννίτα Δημητρίου
Η Ζωή Ροδοθέα -Πανάη και η Ρένα Δημοσθένους
Ο Αβέρωφ Νεοφύτου
Η Μαρία Σελίπα-Νεοφύτου
Η Αννίτα Δημητρίου
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: